DRASTIČNA SPREMEMBA

Janica Kostelić neprepoznavna, umaknila se je iz javnosti

Objavljeno 10. julij 2020 14.01 | Posodobljeno 10. julij 2020 14.09 | Piše: T. V.

Nekdanja smučarka uživa v materinstvu.

V zadnjem času je močno shujšala. FOTO: Leon Vidic, Delo
Ena najuspešnejših alpskih smučark vseh časov Hrvatica Janica Kostelić se je po bogati smučarski karieri za kratek čas podala v politiko, po rojstvu sina v začetku leta 2019 pa se je povsem umaknila iz javnosti.

image
Janica je ena najuspešnejših hrvaških športnic. FOTO: Facebook
Med svojo športno kariero Janica ni sodila med najbrhkejše smučarke, tudi po koncu kariere se je ubadala z nekaj odvečnimi kilogrami, nato pa je zacvetela. Pretekli konec tedna je s sinom preživela na Sljemenu, kjer so nastale ekskluzivne fotografije. Na njih je Janica zelo spremenjena, saj je precej shujšala, tako da jo je bilo po pisanju medijev na Hrvaškem najprej težko prepoznati.

Janica je svojega edinca Oskarja povila 1. januarja 2019 v porodnišnici v Zagrebu s carskim rezom le nekaj dni pred svojim 37. rojstnim dnem. Po tem se je povsem umaknila iz javnosti in se posvetila materinstvu. V preteklosti je javnosti sicer predstavila nekaj moških, s katerimi jo je družila ljubezen. Njena velika ljubezen je bil Boris Ivančić, s katerim sta bila skupaj štiri leta, tudi v času njene največje slave. Zvezo sta končala leta 2009, a ostala prijatelja.

Srečo je Janica nato našla v objemu Švicarja Daniela Haimelra. Romanco sta dolgo skrivala, skupaj pa sta bila leto in pol. Še skrivnostnejša pa je Janica glede tega, kdo je oče njenega sina.
Deli s prijatelji