ZVEZDE NA DOPUSTU

Jadran je nova hollywoodska meka

Naval zvezdniških fac na Dubrovnik ne pojenja. Paparaci na lovu za seksapilno Demi Moore.
Fotografija: Pokazal je zavidljivo postavo. FOTOGRAFIJE: Instagram
Odpri galerijo
Pokazal je zavidljivo postavo. FOTOGRAFIJE: Instagram

Dubrovnik te dni poka po šivih, vsaj kar se tiče svetovnih zvezdnic in zvezdnikov, ki so priljubljeni srednjeveški biser ob Jadranu izbrali za svoj poletni oddih. S skrivnostno fotografijo je oboževalce na instagramu razveselila hollywoodska težkokategornica Demi Moore, ki pa ob njej ni pripisala destinacije. Objavo sebka ob morski gladini med sončnim zatonom je pospremila le z zapisom »nedeljski selfie«. A ni bilo treba dolgo, ko so jo že zasuli s komentarji, da je zagotovo na Hrvaškem. Če je filmska diva menila, da bo lahko prikrila sledi in ostala neopažena, se je torej krepko uštela. Paparaci so lepotico z izklesanim telesom in v črnih bikinkah že izsledili na terasi počitniške vile v družbi dveh moških. Tokrat je najela razkošni hotel, v katerem sta pred njo že letovala Harrison Ford in Calista Flockhart, ki je na dopust pripeljala celo svojega cvetličarja in parfumerja.

Demi, ki je na vrhuncu filmske kariere blestela v Nespodobnem povabilu in Striptizu, ima na svojem družabnem profilu okoli dva milijona sledilcev, ki jih redno obvešča o svojih potovanjih. Pred prihodom v največji hrvaški turistični biser je letovala na grškem otoku Mikonosu, kjer je počitnice preživljala skupaj s hčerko Rumer, sadom ljubezni z igralcem Bruceom Willisom. Slavni dopustnici sta se prepustili čarom grškega morja in sonca ter vsega dobrega, kar prinaša zibelka zahodne civilizacije. Ameriško zvezdnico očitno prav vleče v ta del Evrope, posebno s Hrvaško ima tesne povezave. Namreč, tamkajšnji oblikovalec Matija Vuica je za njeno hčerko Rumer oblikoval obleko, s katero je zablestela na lanskoletni zabavi Vanity Fair.

Po Jadranu te dni pluje tudi igralec, najbolj znan po vlogi Barneyja v seriji Kako sem spoznal vajino mamo, 48-letni Neil Patrick Harris. S svojim možem Davidom Burtko in njunima desetletnima dvojčkoma Gideonom in Harperjem se rad poda na nove pustolovščine, je zapisal v eni od objav, ki jih je pospremil z vrsto fotografij in romantičnih družinskih posnetkov.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije