ČRNA CELINA

Iz palače v Afriko?

Meghan in Harry naj bi se z otrokom v prihodnjih letih preselila na črno celino. Hitro so se pojavila ugibanja, da se jih želi palača zaradi priljubljenosti znebiti.
Fotografija: V Bocvani sta pomagala slonom. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
V Bocvani sta pomagala slonom. FOTO: Instagram

Družina Sussex naj bi se iz Velike Britanije kmalu preselila na črno celino. Novica je mnoge presenetila in hitro so se pojavila ugibanja, da se palača želi para »znebiti«, češ da privlačita preveč pozornosti, kar pa se za člana, ki sta tako daleč od prestola, ne spodobi.
V Bocvani sta pomagala slonom. FOTO: Instagram
V Bocvani sta pomagala slonom. FOTO: Instagram

»Med člani kraljeve družine že dlje potekajo pogovori, kako ukrotiti Sussexova in zajeziti vso pozornost, ki sta je deležna. Kraljica je že udarila po mizi, jima postavila pravila, a nič jima ne pride do živega, da ne bi medijem razlagala svojih prepričanj. Ko sta šla na svoje, je vse prijela še večja panika, saj ju bo tako še težje krotiti,« je dejal vir blizu kraljevi družini.

Drugi medtem ugibajo, da si želi kraljica vnuka in njegovo družino preseliti iz strahu, da bi se z Meghan, ki jo na vsakem koraku sledijo paparaci, zgodilo enako kot s pokojno princeso Diano, ki sta jo priljubljenost in pozornost medijev stali življenje. Tretji menijo, da se je razkol med Harryjem in njegovim bratom tako zelo poglobil, da se ne prenašata več, in posestvo Frogmore ni dovolj daleč, da ne bi bila prisiljena še vedno občasno imeti stikov. Menda je željo po selitvi na tuje izrazil Harry sam.
Leta 2013 je Harry obiskal šolo v Lesotu. FOTO: Guliver/getty Images
Leta 2013 je Harry obiskal šolo v Lesotu. FOTO: Guliver/getty Images

A poznavalci pravijo, da resnica leži drugje, saj sta Meghan in Harry že dolgo velika ljubitelja Afrike in tamkajšnjih prebivalcev, predvsem mladim sta pomagala tudi, ko še nista bila par. Meghan je že pred leti dejala, da si želi postati velika humanitarka, zagovornica pravic žensk, blizu so ji tudi afriški otroci. Ko sta postala par, sta Sussexova Afriko izkoriščala tudi za romantične pobege, zato jima je še posebno ljuba.


Hary je svojo drago za njen 36. rojstni dan tako odpeljal v luksuzni kamp v Bocvano, v tej deželi naj bi jo tudi zaprosil. Meghanin zaročni prstan je med drugim sestavljen iz diamanta, izkopanega v Bocvani, obdajata pa ga dva manjša, ta sta iz kraljeve zbirke draguljev in sta nekoč pripadala Diani. A do potencialne selitve je še daleč, o njej naj bi odločali šele prihodnje leto. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije