STRAH

Igralca je zalezovala in s smrtjo grozila s sinu

Zalezovalka grozi, da bo povozila njegovega sina. Po telefonu nadleguje igralčevega očeta.
Fotografija: Svet je opozoril nase z dramo V divjino.
Odpri galerijo
Svet je opozoril nase z dramo V divjino.

Z vseprisotnim internetom in posebno ker so se tako razpasla družabna omrežja, je skoraj vsakdo oddaljen le nekaj klikov z računalniško miško. Ker se skrivaš za računalnikom, ti to omogoča še utvaro anonimnosti in z njo povezan občutek varnosti. A slednji se je v ameriškem igralcu Emilu Hirschu zdaj razblinil kot kafra. »Ali ti moram posebej omeniti in poudariti besede navadna obsedena zalezovalka, možno z orožjem, da pritegnem tvojo pozornost?!« je na zvezdnikovem računalniškem ekranu zasijala slabo prikrita grožnja. A ne prva in ne zadnja, zato je zadevo že vzela v svoje roke losangeleška policija.
Svet je opozoril nase z dramo V divjino.
Svet je opozoril nase z dramo V divjino.


Vse se je začelo precej nedolžno. Na instagramu z neosebno izmenjavo sporočilc v prijateljskem tonu med igralcem, ki mu je veliki preboj uspel s srce parajočo dramo V divjino, in njegovo oboževalko z instagramskim imenom Annadelpanino. A na začetku pozitivne besede so nato že hitro dobile agresiven, zlovešč ton, vsaj neznankine. Začenši z nič kaj prijetnim opozorilom, naj ji nakloni pozornost, saj se je ne nazadnje zapletel v izmenjavo tipkanih besed z obsedeno in oboroženo zalezovalko. A če bi te grozeče besede Emile morda še lahko odmislil, so se v njem prebudili vsi opozorilni alarmi, ko se je verbalno spravila še nad njegovega sina Valorja. Petletniku je precej direktno zagrozila s smrtjo. »Morda bom čez 15 ali 20 let povozila tvojega otroka. Morda bom z avtom zapeljala čez tega usranetka!« In da lahko svoje besede v resnici spremeni v dejanja, je pokazala še z dodatkom, naj ima Hirsch v mislih, da je od njega (in fantiča) oddaljena le en polet z letalom.

Prestrašenemu zvezdniku, ki je stvari predal policiji, je neznanka sama priznala, da je z njim obsedena. Dodala je, da trpi za kompulzivno motnjo z resnimi težavami z obsedenostjo. Pri tem ni ostala le pri besedah, temveč se je nekako tudi že dokopala do telefonske številke igralčevega očeta in ga začela nadlegovati.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije