GROŽNJE

Hude obtožbe: Karleuša po seks škandalu grozila moževi ljubimki

Objavljeno 13. februar 2019 12.36 | Posodobljeno 13. februar 2019 12.50 | Piše: N. K.

Se je manekenka ustrašila Jelene?

Jelena Karleuša. FOTO: Facebook
Po velikem boju z Ognjenom Vranješem in zlobnimi jeziki, ki ji vsakodnevno grenijo življenje, je po poročanju srbskih medijev pevka Jelena Karleuša obračunala tudi z domnevno ljubimko svojega moža Duška Tošića

Jelena naj bi se tako lotila Vladane Railić. Ko je ta potrdila, da je imela afero s Tošićem, naj bi morala že naslednji dan demantirati izjavo, izgovorila pa se je na vdor v instagram račun. Ko je Railićeva zanikala navedbe o ljubimkanju s poročenim Tošićem, je Karleuša na svojih družbenih omrežjih nemudoma delila njen zapis. Nato je manekenka izbrisala objave, češ da se je zlagala.

Kot navaja srbski Kurir, so bile razlog za manekenkino zanikanje afere prav grožnje Jelene Karleuše. »Vladana je želela z zgodbo o Dušku preusmeriti pozornost nase, a se je uštela, saj ni pričakovala, da bo Jelena ponorela. Ta ji je prek skupnih prijateljev zagrozila, naj vse zanika, sicer se ne bo končalo dobro,« trdi vir.

Vranješ, ki je v javnost lansiral fotografije gole Karleuše v seksualnih pozah in posnetke zaslona njunih pogovorov, po drugi strani še ni prenehal z javnostjo deliti intimnih podrobnosti o njunem razmerju.
 
Povezane vsebine
Deli s prijatelji