GOSPOD POPOLNI

Hrvatje udarili po Slovenki: Fuj za oba

Številni gledalci so bili po finalu šova razočarani.
Fotografija: Gledalci so prepričani, da je Mijo naredil napako. FOTO: Press
Odpri galerijo
Gledalci so prepričani, da je Mijo naredil napako. FOTO: Press

Izbor Mija Matića v hrvaškem šovu Gospod popolni, ki je zaradi Slovenke Nuše Rojs (28) dal košarico vsem ostalim (hrvaškim) tekmovalkam, je pri naših sosedih izzval nemalo negodovanja. Gledalci se jezijo, ker Mijo ni izbral Mihaele Muhvić, sicer njegove favoritinje od začetka.

Številni gledalci so svoje nezadovoljstvo po sinočnji finalni oddaji izrazili na družbenih omrežjih. »Malo si se zaj**al, a prav ti je. To si si zaslužil«, »Totalno razočaranje, Nuša in Mijo nikakor ne sodita skupaj«, »Mihaela, Mihaela, nato pa je izbral Nušo. Seveda, saj je znana pevka, seveda bo izbral njo. Zelo sem razočaran«, je le del komentarjev.

Nekateri pa so bili še bolj ostri: »Ne, Jezus, to ne more biti resnica, oni si tega ne zasluži, ampak Mihaela«. »Fuj za oba. Vsekakor si se zaj**al, boš že videl, Mihaela je za vas dama in lahko ti je žal, da nisi izbral nje. Še žal ti bo.«

Hrvaški mediji pa pišejo, da je Slovenka v šov vstopila zato, da bi promovirala svoje pesmi in povečala svojo priljubljenost na Hrvaškem. To so ji med šovom očitale tudi tekmice za Mijevo srce.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije