SERIJA

Hilal Altinbilek: med snemanjem serije Vedno tvoja je ljubimkala z več igralci

Hilal je v resničnem življenju povsem drugačna.
Fotografija: Igralska ekipa se med snemanjem tudi zabava. FOTO: Twitter, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Igralska ekipa se med snemanjem tudi zabava. FOTO: Twitter, posnetek zaslona

Slavno turško igralko Hilal Altinbilek trenutno spremljamo v zelo priljubljeni nadaljevanki Vedno tvoja (Bir Zamanlar Cukurova), kjer je z vlogo Zulejhe, nesrečne v ljubezni, segla v srca ljubiteljev turških nadaljevank. Vendar je Hilal v resničnem življenju povsem drugačna.

Lepi Ugur Gunes (Jilmaz), ki s svojo nesojeno Zulejho predstavlja najbolj kruto obliko nesrečne ljubezni, je že davno zapustil serijo. Verjetno sta dva od razlogov kratka zveza s Hilal  in zamera, ker ga je zamenjala s Keremom Alisikom, s katerim je prav tako bila v zvezi. V nadaljevanki igra njegovega strica Fekelija.

Igralko primerjajo s slavno ameriško igralko Angelino Jolie. FOTO: Instagram, posnetek zaslona
Igralko primerjajo s slavno ameriško igralko Angelino Jolie. FOTO: Instagram, posnetek zaslona

Vsi trije sicer ljubimkanje zanikajo, res pa je, da je bilo med igralci veliko nesoglasij med snemanji. Ugur, ki se je od nadaljevanke poslovil zelo žalostno, je takoj začel snemati novo serijo. Sicer pa so preskoki iz serije v serijo med turškimi igralci pogosti, zato je njihov odhod običajno prikazan kot smrt.

Hilal se je rodila 11. februarja 1991 v Izmirju, očetu albanskega porekla iz Mitrovice na Kosovu in materi hrvaških korenin. Lepo igralko, visoko 168 cm in težko 48 kg, ki ima za seboj kar nekaj lepotnih operacij, mnogi primerjajo z Angelino Jolie. Že nekaj časa je v razmerju s pisateljem Metinom Hara, s katerim naj bi se tudi poročila.

Nadaljevanka Vedno tvoja, ki je rušila rekorde gledanosti v Turčiji, je dobila zadnjo, četrto sezono, ki se zdaj predvaja pri nas. Serija, ki obsega 118 epizod, bo na sporedu osem mesecev, zaključila se bo spomladi leta 2023.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas