BOGATI IZPLEN

Hči legende formule ena žrtev vlomilcev: odnesli za 60 milijonov evrov nakita

Udarili so, ko bogate družine ni bilo doma.
Fotografija: Tamara je ostala brez številnih kosov svojega nakita. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Tamara je ostala brez številnih kosov svojega nakita. FOTO: Reuters

Nekdanji dolgoletni alfa in omega formule ena Bernie Ecclestone je prepričan, da so imeli zlikovci, ki so njegovi hčerki Tamari (35) iz 84 milijonov evrov vredne hiše v Londonu odnesli za 60 milijonov evrov nakita, pomočnika od znotraj. Ecclestone se boji, da je njegovo najstarejšo hčer, ki se mu je rodila v zakonu s Hrvatico Slavico Ecclestone, izdal nekdo izmed njenih bližnjih, potem ko so trije vlomilci kar 50 minut praznili sefe v palači s 57 sobami na zahodu Londona, nato pa pobegnili skozi okno.

Odšli so z bogatim plenom, čeprav je v hiši varnostnik, ki celotno posestvo nadzoruje iz sobe z nadzornimi kamerami. Posestvo ima tudi 24-urni varnostni nadzor z obhodi, poleg tega so na območju, kjer je tudi šest tujih ambasad, postavljene številne nadzorne točke.

Tamara, njen mož Jay in hčerka Sophia so ravno sedli na letalo za Finsko, da bi tam preživeli božične praznike, ko so se po njihovem domu sprehajali tatovi. Ecclestone (89) je prepričan, da pri tem ni šlo za naključje.

Bogata dedinja ima oziroma je imela v svoji zbirki nakita tudi dva zaročna prstana, vsak je vreden po četrt milijona funtov (približno 300 tisoč evrov), Cartierjeve uhane, vredne 96 tisoč evrov, ter veliko zbirko ur znamk, kot so Rolex, Hublot in Cartier. Nekateri kosi stanejo tudi do 120 tisoč evrov.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije