Harryju ni lahko: to je o njem razkrila bližnja prijateljica

Znana Harryjeva prijateljica je razkrila, da je še vedno v stiku s princem, ki je zapustil kraljevo družino.
Fotografija: Harry se mora privaditi življenju zunaj kraljeve družine, v kateri je preživel 35 let. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Harry se mora privaditi življenju zunaj kraljeve družine, v kateri je preživel 35 let. FOTO: Reuters

Kaže, da tudi življenje po koncu članstva v britanski kraljevi družini princu Harryju najbolj ne ustreza. Drugorojeni sin britanskega prestolonaslednika princa Charlesa in njegova žena Meghan Markle sta konec januarja letos šokirala svetovno javnost, ko sta sporočila, da ne želita biti več člana britanske kraljeve družine in da si želita ustvariti lastno življenje, češ da je svet, v katerem živijo modrokrvneži, zanju preveč utesnjujoč.

Harry in Meghan sta se s sinčkom Archiejem, ki bo maja dopolnil eno leto, najprej preselila v Kanado, nato pa v Los Angeles. A če je verjeti Harryjevi dobri znanki, princu življenje v mestu, kjer se tare filmskih zvezd, ne ustreza najbolj. Svetovno znana britanska primatologinja, etologinja in antropologinja Jane Goodall (86) ohranja stik z rdečelasim princem. »Ne vem, kakšno kariero si bo ustvaril, a da, imava stike. Mislim, da se mu zdi življenje trenutno precej velik izziv,« je povedala o Harryju v pogovoru za Radio Times.

​Prejšnji teden je Goodallova razkrila, da je Harry svoj odhod iz kraljeve družine napovedal že mesece prej, preden je novica odjeknila v javnosti. Na nekem dogodku lani poleti, kjer je bil tudi Harry, se je pošalila, da morajo Archieja naučiti kraljevski pozdrav oziroma mahanje z roko v pozdrav, a je Harry odvrnil: »Ne, on ne bo odraščal tako.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije