PRANJE UMAZANEGA PERILA

Harryjev totalni napad na kraljeve, Britanci v šoku

Meghan mu je povedala, kako si namerava vzeti življenje.
Fotografija: Harry nadaljuje razkrivanje dogajanja za zidovi britanskega dvora. FOTO: Pool Reuters
Odpri galerijo
Harry nadaljuje razkrivanje dogajanja za zidovi britanskega dvora. FOTO: Pool Reuters

Princ Harry je spet sprožil napad na britansko kraljevo družino. V intervjuju z Oprah Winfrey je kraljevo družino obtožil popolnega molka in zanemarjanja, ko je imela njegova žena Meghan Markle samomorilske misli. Ponovno je Charlesa obtožil, da je bil slab oče, zaradi katerega je trpel kot otrok. Družino je obtožil, da ju je z Meghan ujela v past, blatila njuni imeni, na koncu pa prepustila usodi. Zatrdil je, da sta si z Meghan štiri leta prizadevala, da bi lahko ostala v družini, a da je ona zelo trpela.

image_alt
Harry in William besna: Najina mama je umrla zaradi tega


V nizu pogovorov z Oprah za novo serijo na AppleTV+, imenovano The Me You Can't See (Jaz, ki me ne morete videti), je Harry odvrgel novo verbalno bombo na družino. Za podkast igralca Daxa Sheparda je povedal, da je Charles kot otrok trpel zaradi vzgoje svojih staršev, kraljice Elizabete II. in princa Filipa, takšno vzgojo oz. vzorec trpljenja pa je prenesel nanj.
 

»Ne bi odnehali, dokler Meghan ne bi bila mrtva«


Nekaj najbolj eksplozivnih izjav oz. razkritij Harryja v pogovoru z Oprah:

– Meghan mu je povedala, da se želi ubiti, ko je bila v šestem mesecu prve nosečnosti, ko sta bila na poti v Albert Hall v januarja 2019. Meghan naj bi mu podrobno opisala, kako bi končala svoje življenje, vse skupaj pa je Harryja spominjala na zadnje tedne življenja njegove matere Diane pred smrtjo v prometni nesreči leta 1997. Meghan se je na koncu odločila, da si ne vzame življenja, ker ni želela, da Harry izgubi še eno žensko v svojem življenju. Prepričan je, da če bi ostal v kraljevi družini, bi Meghan končala podobno kot Diana. Ta je bila v zadnjih mesecih življenja v zvezi z Dodijem Al Fayedom, Egipčanom, ki tako kot Meghan ni bil belec: »Zgodovina se je ponavljala. Moja mama je bila v zvezi z nekom, ki ni bil bel, in poglejte, kako se je končalo. Ne bi odnehali, dokler Meghan ne bi umrla. Vse se vrača k istim ljudem, istemu poslovnemu modelu, isti industriji.« 

image_alt
Harry spet razburil: to so prvi prizori njegove serije (VIDEO)


– Alkoholu in drogam se je vdajal zaradi materine smrti. Še vedno ga preganja zvok konjskih kopit, ko je šla mimo njega krsta z Dianinimi posmrtnimi ostanki;

– Charles, ki je bil v svojem otroštvu zelo nesrečen zaradi vzgoje svojih staršev, je menda Harryju in Williamu v njunem otroštvu govoril, da bosta, ker je on trpel v otroštvu, tudi onadva. Harryju se zdi takšno razmišljanje nesmiselno, češ da bi si moral prizadevati, da njegova sinova ne bi trpela, če je že moral on.

– Besni prepir z Meghan ga je prisilil, da je poiskal strokovno pomoč.

– Ena prvih Archiejevih besed je bila 'babica', zaradi česar je bil Harry žalosten, saj bi morala biti Diana poleg in spremljati odraščanje svojega vnuka.


Materin pogreb kot zunajtelesna izkušnja


Harry je spregovoril tudi o nemoči, ki jo je čutil kot deček, ko je Diana z njim in Williamom v avtomobilu v solzah bežala pred paparaci in ni imela nobene zaščite. »To se je dogajalo vsak dan do njene smrti.« Pogreb Diane je bil 6. septembra 1997, Harry pa je 13 let dopolnil 15. septembra. »Razkritje žalosti ob materini smrti vsemu svetu je bilo kot zunajtelesna izkušnja. Hodil sem za krsto, delal tisto, kar se je pričakovalo od mene. Kazal desetino čustev, ki so jih kazali vsi drugi. Mislil sem si, da je to moja mama, vi pa je niste nikoli niti srečali.«

image_alt
Harry zadal novi udarec kraljici, posebej prizadel očeta


​Britanci so šokirani, da sta Meghan in predvsem Harry šla tako daleč in tako neposredno napadla kraljevo družino. Mnogi so razočarani nad takšnim obnašanjem še pred nedavnim enega najbolj priljubljenih članov kraljeve družine.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije