Meghan Markle." />
DUŠEVNO ZDRAVJE

Harry spet razburil: to so prvi prizori njegove serije (VIDEO)

Apple+ je objavil napovednik, v njem nepričakovano tudi Meghan Markle.
Fotografija: Princ Harry v novi dokumentarni seriji. FOTO: Apple+, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Princ Harry v novi dokumentarni seriji. FOTO: Apple+, posnetek zaslona

Medtem ko se še ni polegel prah zaradi nastopa princa Harryja v podkastu Daxa Sheparda, v katerem je izstrelil nove obtožbe proti svoji družini na britanskem dvoru, že je pozornost ukradel uradni napovednik dokumentarne serije o duševnem zdravju.

image_alt
Na dvoru besni na Harryja: tudi kraljica bo morala spregledati


Glavno vlogo ob voditeljici Oprah Winfrey igra prav Harry, ob njem pa se je pojavilo še nekaj svetovno znanih zvezdnikov, med njimi Glenn Close, svojo izpoved o duševnih težavah pa je v seriji delila tudi Lady Gaga. Precej nepričakovano se je za trenutek pojavila tudi Meghan Markle.V seriji The Me You Can't See govorijo o pomenu duševnega zdravja, vseeno pa so se angleški mediji znova znesli nad Harryjem. Po objavi napovednika mu Daily Mail očita, da bi ga moralo bolj skrbeti duševno zdravje kraljice Elizabete II. in njegovega očeta princa Charlesa zaradi njegovih izjav in nastopov v medijih. The Sun piše, da je v zadnjem intervjuju užalil tudi preminulega dedka Filipa in da postaja vse manj priljubljen tudi pri Američanih, ki menda že prosijo Združeno kraljestvo, naj ga vzame nazaj.

Harryja močno kritizira tudi Hugo Vickers, avtor številnih kraljevih biografij. Zlasti ga je zmotilo dejstvo, da so v dokumentarcu uporabili fotografijo s pogreba princese Diane. »Zares je žalostno, da so uporabili fotografijo tako žalostnega dogodka v njegovem življenju za namen promocije,« je dejal po poročanju časnika Mirror.

image_alt
Harry zadal novi udarec kraljici, posebej prizadel očeta


Očitajo mu tudi, da pranje umazanega perila v javnosti ne bo prineslo nič dobrega, ne družini ne njemu samemu. »Seveda lahko govoriš o svojem duševnem zdravju, hkrati pa se moraš zavedati, da lahko imajo te izjave duševne posledice za druge. Samo pomislite, kaj preživlja kraljica, ki je pravkar pokopala moža, očeta princa Charlesa, vnuk pa na drugi strani Atlantika razpravlja o tem, kako je bil ta vzgajan,« je dejala poznavalka kraljeve družine Camilla Tominey.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas