DVOJNA SREČA?

George Clooney zaskrbljen, ponovno pričakuje dvojčka?

Nesoglasja v zakonu naj bi z Amal zgladila.
Fotografija: Amal naj bi opazili z nosečniškim trebuhom. FOTO: Getty Images
Odpri galerijo
Amal naj bi opazili z nosečniškim trebuhom. FOTO: Getty Images

Hollywoodski igralec George Clooney (58) je dolga leta zatrjeval, da se ne bo nikoli več poročil in da ne bo nikoli imel otrok. Najprej je snedel besedo o poroki in z britansko odvetnico libanonskih korenin Amal (41) skočil v zakonski jarem, pred dvema letoma pa je postal očka, in to kar dvema otrokoma naenkrat, ko sta na svet prijokala dvojčka Ella in Alexander. Zdaj pa, če je verjeti pisanju portala Latin Times, bosta George in Amal ponovno zibala in ponovno naj bi dobila dvojčka.

Čeprav se je še nedavno govorilo o zakonski krizi, naj bi se zakonca odločila rešiti svoj zakon. Odšla sta k zakonskemu svetovalcu, George pa je obljubil, da bo manj potoval v Los Angeles. Zakonca naj bi se manj prepirala, prihajajoči naraščaj pa naj bi ju zelo zbližal. Kljub temu naj bi bil George zelo zaskrbljen. Čeprav uživa v očetovstvu, ga skrbi, kako bosta z Amal ob dveh majhnih otrocih skrbela še za dva dojenčka.

George naj bi že razmišljal o tem, kdo bo boter njegovima prihajajočima potomcema. V mislih naj bi imel nekdanjega predsednika ZDA Baracka Obamo, Amalini dobri prijateljici, vojvodinja Susseška Meghan Markle in Michelle Obama, pa naj bi že načrtovali zabavo pred rojstvom otrok.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije