Foxova novo ljubezen našla med snemanjem

Po letih razhajanja in zbliževanja z zvezdo Beverly Hillsa je zdaj spet srečna v objemu raperja.
Fotografija: Njuno razmerje je bilo polno vzponov in padcev. FOTO: Hbe/hss Wenn.com
Odpri galerijo
Njuno razmerje je bilo polno vzponov in padcev. FOTO: Hbe/hss Wenn.com

Med Brianom Austinom Greenom, ki je svetovno slavo dosegel s serijo Beverly Hills 90210, nato pa je bolj kot ne utonil v pozabo, in Megan Fox je, kot kaže, dokončno konec. Par je bil po hollywoodskih standardih skupaj celo večnost, zaljubila sta se pred 16 leti, a vse ni šlo vedno gladko. Že pred nekaj leti sta napovedala, da se razhajata, a jima je uspelo nesoglasja zgladiti, preden bi se ločila. Tokrat pa, kot kaže, ne bo tako. Megan se je namreč znova odselila in naj bi že uživala v objemu drugega moškega, Brianu pa je kar naravnost povedala, da je veliko srečnejša brez njega.
Brian Austin Green je zaslovel z nanizanko Beverly Hills 90210. FOTO: Press Release
Brian Austin Green je zaslovel z nanizanko Beverly Hills 90210. FOTO: Press Release

»Šokiran sem bil in zelo razburjen. A nisem ji zameril. Najbrž se ni hotela tako počutiti, to ni bila njena izbira, tako se je pač zgodilo in tako je čutila,« je 46-letnik dejal za nedavno epizodo svojega podkasta. Foxova, s katero imata tri otroke, je do spoznanja, da želi nekaj časa zase, menda prišla med snemanjem novega filma. »Enostavno je nekega dne dejala, da se je, ko je bila v drugi državi sama, znova počutila kot ona. In bolj všeč si je bila kot oseba, ko je bila sama, kot ko sva bila skupaj, zato je želela to stanje ohraniti,« je dodal Green, ki je z Megan od decembra preživel bolj malo časa.


Mislil je, da bo, če ji da več svobode in prostora, bolje, da bosta lahko ostala par, a ni bilo tako. Kljub temu da je skoraj desetletje dolgega zakona verjetno nepreklicno konec, pa Green pravi, da ostajajo družina, in tudi v prihodnje bosta počitnikovala skupaj z otroki, skupaj bodo preživljali vse praznike. »Ustvarila sva neverjetno posebno in kul družino, to bova vedno imela, ne glede na to, kam naju pelje pot. Megan bom vedno ljubil in vem, da bo tudi ona mene vedno ljubila,« še pravi Brian.
 

Všeč sta si


Govorice o njunem razhodu so se v javnosti pojavile prejšnji mesec, ko se je izvedelo, da izolacijo preživljata vsak zase, Megan pa so kmalu zatem opazili brez poročnega prstana. Njena nova ljubezen naj bi bil raper Machine Gun Kelly, s katerim sta pred dnevi skupaj obiskala restavracijo s hitro prehrano. Spoznala sta se lani med snemanjem filma, in čeprav zveze ni uradno potrdil še nihče od njiju, so njuni prijatelji povedali, da ni nobena skrivnost, da sta si všeč in se sestajata, ali bo iz tega nastalo kaj resnega, pa še ugotavljata. »Najprej sta bila prijatelja, nato je prijateljstvo preraslo v ljubezen, veliko časa sta preživela skupaj med snemanjem in zbližala sta se. Megan je Kelly všeč, zdi se ji kul,« pravijo njeni prijatelji.

Tudi Megan in Brian sta se spoznala na snemanju, njej je bilo komaj 18 let, njemu 30. In čeprav mu je bila nemudoma všeč, je imel glede zveze precej pomislekov zaradi razlike v letih. Ko se je naveličala čakati, mu je naravnost povedala, da se bo začela sestajati z drugimi, in takrat je Green le zbral pogum in jo povabil na zmenek. Leta 2006 sta se zaročila, a zaroko razdrla tri leta pozneje.


Junija 2010 sta oznanila, da sta se pobotala, in nekaj dni pozneje sta si na Havajih obljubila večno zvestobo. Zakonska sreča pa ni trajala dolgo in Foxova je pet let pozneje zahtevala ločitev. Znova sta se pobotala v začetku 2016., ko je bila noseča z njunim tretjim otrokom, a šele aprila lani je Foxova na losangeleškem sodišču preklicala zahtevek za ločitev. Manj kot leto pozneje sta se znova razšla. Par ima tri sinove, sedemletnega Noaha, petletnega Bodhija in triletnega Journeyja

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije