SPROŠČENO

FOTO: Političarka v parlament prikorakala napol gola

Poslanka je napovedala tožbo proti vsem 'zlobnim jezikom'.
Fotografija: Poslanka Ana Paula da Silva. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Poslanka Ana Paula da Silva. FOTO: Facebook

Čeprav naj bi se tudi politiki morali ocenjevati glede na svoje delo, je brazilska političarka Ana Paula da Silva izzvala burne reakcije, ko se je v brazilskem parlamentu pojavila v nenavadni modni kreaciji.

Poslanka Ana Paula da Silva. FOTO: Facebook
Poslanka Ana Paula da Silva. FOTO: Facebook

Potem ko ima Paula de Silva, znana kot Paulinha, za sabo dva županska mandata v mestu Bombinhas, je oktobra lani sedla še v poslanske klopi v državi Santa Catarina. 


Zdaj se je na seji pojavila v rdeči obleki z globokim dekoltejem in sprožila kopico negativnih komentarjev na instagramu, so pa nekateri v šali zapisali, da gre nato iz parlamenta neposredno v nočni klub.

»Imam velike joške«

Proti tistim, ki so jo kritizirali, je Paulinha napovedala tožbo. »Mislila sem, da bodo ljudje govorili o rdeči barvi obleke, a so se vsi osredotočili le na dekolte,« je povedala in dodala, da je izbira obleke povsem njena odločitev. »Ženske imajo dojke in jaz imam velike. Od nekdaj so take.« Po njenem mnenju se mora javnost navaditi na to, da so danes v politiki tudi ženske in da obstajajo mnogo pomembnejše teme, o katerih je treba razpravljati.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije