ENAK TIP ŽENSKE

FOTO: Med sončnim zahodom zasnubil 40 let mlajšo

Dennis Quaid spet padel na koleno. Izbranko Lauro je zaprosil na Havajih.
Fotografija: Takoj po ločitvi številka tri je našel novo srečo v objemu Sante. FOTO: guliver/X17
Odpri galerijo
Takoj po ločitvi številka tri je našel novo srečo v objemu Sante. FOTO: guliver/X17

Brez dvoma ima svoj tip ženske. Na prvem mestu – blond. Druga zaželena lastnost – svetle oči. In tretja, ki se vse bolj izraža – čeprav je iz leta v leto starejši, Dennis Quaid hrepeni po vsakokrat mlajši ljubimki. Tako vsaj priča njegova ljubezenska zgodovina. Po razpadu tretjega zakona s svetlolaso Kimberly Buffington pred tremi leti mu je srčni utrip brž dvignila kanadska manekenka Santa Auzina, s tedaj 30 pomladmi kar 32 let mlajša od slavnega izbranca, pred nekaj meseci pa se je smejal do ušes z novo svetlolasko ob strani. Z zelenooko Lauro Savoie, dolgih blond kodrov, staro komaj 26 let. Ki pa je očitno precej več kot le ljubezenska afera, saj je igralec po več kot mesec dolgem skrivnem načrtovanju padel na koleno, pripravljen, da 39 let mlajša ljubimka postane njegova žena številka štiri.

V zakonu z Meg Ryan se mu je rodil sin Jack. FOTO: guliver/cover images
V zakonu z Meg Ryan se mu je rodil sin Jack. FOTO: guliver/cover images
Pregovor, da gre v tretje rado, v igralčevem primeru ni obveljal, saj so njegovi trije zakoni splavali po vodi. Prvič je srečo kot 24-letni mladec poskušal s svetlolaso igralko P. J. Soles, a jima je odklenkalo po petih letih, osem let po ločitvi pa je pred oltar popeljal novo blondinko, stanovsko kolegico Meg Ryan. A čeprav se je iz njune ljubezni po komaj enem letu že rodil sin Jack, otrok ni bil zagotovilo za skupno večnost, saj sta si v slovo pomahala po slabem desetletju. A ga vnovična ločitev ni predolgo peklila, nasprotno, le nekaj mesecev pozneje je že ljubimkal – seveda s svetlolaso – nekdanjo Playboyevo zajčico Shanno Moakler, s katero pa si je očitno le lizal srčne rane, saj jima je odklenkalo po osmih mesecih. A če v njej ni videl neveste, je življenjsko sopotnico nato prepoznal v blond Kimberly, s katero sta vztrajala dolgih 12 let, v katerih sta na svet pozdravila dvojčka Thomasa in Zoe Grace.

Od Kimberly se je ločeval kar trikrat. FOTO: guliver/x17
Od Kimberly se je ločeval kar trikrat. FOTO: guliver/x17
V Hollywoodu je Quaid kljub nedolžnemu pogledu veljal za divjega fanta, a se je zazdelo, da je ob Kimberly našel nekaj miru. Čeprav tudi pri njima nikakor ni šlo brez strahovitih padcev, saj sta, preden sta 2016. dokončno zagnala ločitveno kolesje, prej že dvakrat vložila ločitvene papirje – leta 2012 in nato še leto pozneje –, a sta odločitev obakrat preklicala. »Po temeljitem razmisleku sva se po 12 skupnih letih odločila končati najin zakon,« sta nato obelodanila, saj naj bi njuno sobivanje zaradi nepremostljivih razlik in neusklajenosti značajev postalo nevzdržno. A sta se vsemu navkljub o koncu ljubezni precej dobro sporazumela, brez sodnih borb. Nad otrokoma si delita skrbništvo, čeprav 75 odstotkov časa z njima preživi mama, zvezdnik pa bivši ženi številka tri plačuje preživnino.

Igralčev sin, izrezani oče, je od Dennisove neveste starejši eno leto. FOTO: guliver/X17
Igralčev sin, izrezani oče, je od Dennisove neveste starejši eno leto. FOTO: guliver/X17
S Kimberly sta se razšla v prijateljskem duhu. In podobno kot po koncu zakona z Ryanovo je tudi po Kimberly že hitro našel novo ljubezen, tedaj v mični Kanadčanki Santi. A jima ni bilo usojeno, saj so ga maja letos prvič opazili ob še mlajši lepotički. In sicer doktorski študentki Lauri, ki je s 26 leti celo eno leto mlajša od zvezdnikovega prvorojenca. A očitno so leta resnično le številka, saj naj bi vrh glave zaljubljena mladenka na svojem računu na instagramu oznanjala, da še nikoli ni bila srečnejša, podobno pa sliši travo rasti igralec, ki je že septembra, ko je bila Laura del njegovega življenja komaj približno štiri mesece, načrtoval snubitev.

Dennis in Laura sta po petih mesecih romance pripravljena na poroko.
Dennis in Laura sta po petih mesecih romance pripravljena na poroko.
Glede na to, da je že trikrat snubil, bi moral imeti to v mezincu. A si je vseeno vzel debel mesec in pol za premlevanje, kako, kje in s kakšnimi besedami priti do Laurinega radostnega vzklika in obljube, da bo njegova. In očitno je bil romantičen oddih na Havajih, ki sta si ga golobčka privoščila v teh dneh, kot nalašč za Dennisovo ljubezensko pesem. »Zgodilo se je v zalivu želv, na skrajni severni točki havajskega otoka O‘ahu. Prstan sem imel v žepu hlač, tu je bil že zadnji mesec in pol, a sem čakal na zaseben, romantičen trenutek.« In kaj bi bilo bolj romantično od sončnega zahoda na Havajih?! Ki ga je, povsem nenačrtovano, njegova ljubljena celo za večno ujela na fotografijo. »Vse se je zgodilo nadvse spontano. Ravno je zagrabila telefon, da posname najin selfie, ko sem ji pod nos pomolil prstan in vprašal, ali se bo poročila z menoj.« A čeprav je od šoka skoraj zlezla skupaj, je vendar dahnila tisto kratko besedico, ki jo je igralec tako želel slišati.

Kdaj bo poroka, še ni jasno. A verjetno bo lepotica prej postala gospa Quaid številka štiri kot pa doktorica, saj naj bi doktorski študij iz računovodstva, če bo šlo vse po načrtih, končala leta 2021.
Ob pogledu na Lauro je jasno, od kod zvezdnikova mladostnost.
Ob pogledu na Lauro je jasno, od kod zvezdnikova mladostnost.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije