PRVI OTROK

Felicity Jones v blaženem stanju

Zvezdnica pričakuje prvega otroka. Lani se je poročila s Charlesom Guardom.
Fotografija: Romantična igralka živi pravljico. FOTO: instagram
Odpri galerijo
Romantična igralka živi pravljico. FOTO: instagram

Na rdeči preprogi nedavne ameriške premiere pustolovskega filma Aeronavti so bile vse oči uprte v Felicity Jones, ki se je v adrenalinskem filmu prelevila v neustrašno pilotko Amelie Wren. A čeprav je zvezdnica pritegovala poglede in žela pozornost, je vsem ušlo tisto najbolj očitno.

Felicity in Charles bosta kmalu zibala. FOTO: guliver/cover images
Felicity in Charles bosta kmalu zibala. FOTO: guliver/cover images
Da se ji elegantna črna obleka, četudi ne tesna kot druga koža, nekoliko bolj ovija in ji objema trebušček kot običajno. Prikupna zvezdnica je imela namreč precej večji razlog za žareč nasmeh – pod srcem ji raste otrok.

Odkar je pred petimi leti spoznala režiserja Charlesa Guarda, ji vse teče kot maslu. Kajti čeprav njune ljubezni nikoli nista javno razkazovala ali obešala na veliki zvon, sta vendar precej hitro vedela, da je prava in resnična. A vseeno nista hitela.

V pustolovskem filmu Aeronavti je marsikatero kaskadersko vragolijo izvedla kar sama.
V pustolovskem filmu Aeronavti je marsikatero kaskadersko vragolijo izvedla kar sama.
Sprva sta se dobri dve leti tiho ljubila, šele nato je Guard predlansko poletje naredil naslednji korak in pred srčno izvoljenko padel na eno koleno. Skoraj natančno leto dni pozneje, julija lani, sta si v krogu najbližjih izmenjala obljube večne ljubezni. Brez pompa, le iskrenih src pred dobrimi prijatelji na zasebni posesti gradu Sudeley na angleškem podeželju.

A če sta tedaj mislila, da njuna čaša sreče ne bi mogla biti bolj polna, sta bila v zmoti, saj bo njuna idila zdaj še bolj popolna. Čez nekaj mesecev ju bo namreč osrečil otrok. Na igralkino srečo v času, ko – tako vsaj razmišlja – ženski ni več treba izbirati med materinstvom in kariero, ima namreč lahko oboje.

Na newyorški premieri ni nihče opazil njenega malenkost zaobljenega trebuščka. FOTO: guliver/cover images
Na newyorški premieri ni nihče opazil njenega malenkost zaobljenega trebuščka. FOTO: guliver/cover images
»Naposled je prišlo novo obdobje, ko otroci ženske skoraj osvobodijo, jim vlijejo še dodatno moč. Z otroki postanejo močnejše in odločnejše in ne zapravljajo več časa s stvarmi, ki jih ne želijo početi,« je razglabljala pred tremi leti. Eno leto potem, ko je spoznala Charlesa, skoraj kot bi vedela, da bo prav on njen mož in oče njenih otrok.

Felicity je že pred časom priznala, da so romantika in ljubezenske zgodbe njena šibka točka. »Vsekakor sem romantična. Tudi zato rada sprejemam vloge v tovrstnih filmih. Ljubezenske zgodbe ne bodo nikoli izgubile čara, nikoli ne bodo dolgočasne, saj je zgodba prave ljubezni tista, o kateri vsi sanjamo. Vsi hrepenimo po pravi, resnični povezanosti z drugim človekom.« In kar precejšnji del življenja je menila, da je tista oseba, s katero ji je namenjeno biti, kipar Ed Fornieles, s katerim sta se zaljubila v šolskih dneh in se imela rada debelo desetletje.


Toda srečen konec jima ni bil zapisan v zvezdah, 2013. sta zakorakala po ločenih poteh. A če je tedaj zatavala po ljubezenski puščavi, nevedoč, ali sta ji ljubezen in skupnost s partnerjem sploh namenjeni, je že dve leti pozneje spoznala, da je tako moralo biti, spoznala je namreč Charlesa. Po zaroki in poroki zdaj pričakujeta naraščaj. Skratka, romantična Jonesova živi svojo ljubezensko pravljico, lepšo kot v katerem koli filmu, v katerem je igrala. 

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije