AUGUST PHILIP HAWK

Eugenie je pokazala sina

August Philip Hawke se je rodil 9. februarja v Londonu. August je bil mož kraljice Viktorije.
Fotografija: Ime je dobil po dveh maminih in enem očetovem sorodniku. FOTO: Princess Eugenie Via Reuters
Odpri galerijo
Ime je dobil po dveh maminih in enem očetovem sorodniku. FOTO: Princess Eugenie Via Reuters

Želiva vam predstaviti Augusta Philipa Hawka Brooksbanka. Hvala za ogromno čudovitih sporočil. Najini srci sta tako polni ljubezni do tega malega človečka, da se ne da opisati z besedami. Navdušena sva, da lahko z vami deliva to fotografijo,« je na družabnem omrežju zapisala princesa Eugenie, ki je dober teden po rojstvu prvega otroka objavila fotografijo sina in razkrila tudi njegovo ime.


Čeprav otroke, ko jih predstavijo svetu, v kraljevi družini običajno pestujejo mame, pa je bilo tokrat drugače. Sina je v rokah držal oče Jack Brooksbank, ki je kar pokal od ponosa, njegov modri pulover pa se je ujemal z odejico malčka, ki je fotografiranje mirno prespal v očetovem naročju.

Deček je ime dobil po možu kraljice Viktorije princu Albertu, čigar krstno ime se je glasilo Franz Albert August Karl Emanuel, Philip sta izbrala kot poklon Eugeniejinemu dedku in možu kraljice Elizabete II. princu Filipu, Hawke pa je bilo ime Jackovemu predniku. Malčka bodo, tako vsaj sklepajo viri iz palače, klicali Gus.


Fotografijo mlade družine je posnela patronažna sestra, ki Eugenie še pomaga pri skrbi za malčka, in sicer na vrtu njihovega doma, ki sta ga zakonca Brooksbank prevzela od princa Harryja in Meghan, ko sta se ta preselila v Kalifornijo. Meghan je, preden sta odšla, v hiši že uredila otroško sobo za njunega sina Archieja Harrisona, tako da sta imela Eugenie in njen mož veliko manj dela s pripravami na novega družinskega člana, kot bi jih imela sicer, in lahko sta se v miru posvetila drug drugemu, veliko časa sta preživela tudi pri Eugeniejinih starših, princu Andrewu in Sarah Ferguson, ki sta sicer že dolgo ločena, a se tako dobro razumeta, da sta večino časa, odkar so na Otoku v veljavi ukrepi o omejevanju gibanja, preživela skupaj.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas