PRIZNAL KRIVDO

Eden od treh tatov psov Lady Gage obsojen na štiri leta zapora

Sodišče je v sredo enega od treh moških, obtoženih oboroženega ropa sprehajalca psov pevke Lady Gaga, v katerem sta bila ukradena njena dva francoska buldoga, obsodilo na štiri leta zapora.
Fotografija: Lady Gaga z rumenim diamantom Tiffany. FOTO: Getty Images
Odpri galerijo
Lady Gaga z rumenim diamantom Tiffany. FOTO: Getty Images

Jaylin Keyshawn White je priznal, da je bil del tolpe, ki je ustrelila Ryana Fischerja, ko je sprehajal tri buldoge Lady Gaga v Hollywoodu februarja 2021. Na sodišču v Los Angelesu v sredo je zdaj 20-letni White priznal krivdo in dobil štiriletno zaporno kazen. Posnetek nadzorne kamere s prizorišča napada prikazuje avto, ki se ustavi v bližini Fischerja, in dve osebi skočita iz njega. Slišati je tudi strel, nakar sprehajalec psov pade po tleh.

Roparja sta zgrabila buldoga Kojija in Gustava, medtem ko je Fischer klical na pomoč. Tretji pes, Miss Asia, je, ko so se roparji odpeljali, stekel k Fischerju. Ta je v napadu utrpel poškodbe prsnega koša.

Bogata nagrada

Pevka je ponudila 500.000 dolarjev nagrade, da bi dobila buldoga nazaj. »Psa Lady Gage so predali lokalni policijski postaji. Najdena sta bila nepoškodovana,« je prek twitterja sporočila policija Los Angelesa.

White je bil obtožen aprila 2021 skupaj z zdaj 19-letnim Jamesom Howardom Jacksonom in 28-letnim Lafayettom Shonom Whaleyjem.

Losangeleška policija meni, da psi niso bili tarča zaradi lastnice, ampak zaradi vrednosti pasme na črnem trgu.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas