Dva dni po poroki ga je klicala druga

Ko se je Rihana Oksana oglasila na možev telefon, jo je čakalo neprijetno presenečenje.
Fotografija: Poroka je dvignila veliko prahu. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Poroka je dvignila veliko prahu. FOTO: Instagram

Oksana Voevodina, nekdanja miss Moskve, ki se je predlani na skrivaj poročila s takratnim malezijskim sultanom, rodila sina in se medtem tudi že ločila, zdaj pa se na vse pretege trudi dokazati, da je Muhammad res otrokov oče, kar sam zanika, je zdaj postregla z novo šokantno novico. Le dva dni potem, ko sta se z Muhammadom poročila, naj bi se namreč oglasila na možev mobilnik, na drugi strani pa da je bila neka njej neznana ženska, ki je začela kričati, da je sultanova žena.
Leta 2015 je bila Oksana miss Moskve.
Leta 2015 je bila Oksana miss Moskve.

»Komaj dva dni po poroki, ki je bila sanjska in sem bila res srečna, se je zgodilo nekaj, kar je vse spremenilo. Moj mož je bil v kopalnici in začel mu je zvoniti telefon. Klical ga je neki Bob, ko sem se oglasila, pa je začela histerična ženska kričati name, da je ona njegova žena in da naj si nikdar več ne drznem oglašati na telefon njenega moža,« je dogodek opisala Rihana Oksana in dodala, da se je ženska, po rodu naj bi bila Čehinja, predstavila s svojim islamskim imenom Diana Petra.


»Ko je prišel iz kopalnice, sem vprašala, kaj se dogaja. Vzel je telefon in odšel v drugo sobo. Čez nekaj časa se je vrnil in razložil, da je klicala njegova bivša žena, ki ni vedela zame in se je zelo razburila. Zagotovil mi je, da ne drži, da sta še vedno poročena, in da sem jaz njegova edina žena,« je nadaljevala Rihana Oksana in dodala, da sta se z Muhammadom po incidentu hudo sprla, Čehinja pa da je klicala celo njenega očeta, ruskega kirurga Andreya Gorbatenka, in tudi njemu zatrjevala, da je še vedno poročena z njegovim novim zetom.


Čeprav je Rihana zgodbo povedala javno, v pogovorni oddaji na ruski televiziji, se nekdanji sultan na očitke še ni odzval. Odkar je zahteval ločitev, se je umaknil iz javnosti in z Rihano in njenim sinom ne komunicira. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije