INCIDENT

Po drami, ko so pridržali znanega igralca, sporoča: Nikoli več ne bom prišel v Split

Psa je sprehal brez nadzora.
Fotografija: Ko je prišla policija, jih je srbski igralec začel žaliti. FOTO: Policija
Odpri galerijo
Ko je prišla policija, jih je srbski igralec začel žaliti. FOTO: Policija

V petek popoldne so v Splitu pridržali srbskega igralca. Sergej Trifunović se je sprehajal s psom v splitskem Kašteletu, občani pa so poklicali policijo, ker je psa peljal na sprehod brez nadzora.

Žalil je može v modrem

Ko je prišla policija, jih je Trifunović začel žaliti in omalovaževati, nato pa so ga policisti odpeljali na policijsko postajo, navaja Slobodna Dalmacija.

Kot dodaja, so ga pridržali zaradi zadrževanja živali brez nadzora in žaljenja policistov. Ob tem je pričal tudi na splitskem prekrškovnem sodišču in moral plačati 500 evrov. 

Nikoli več ga ne bo v Split

Igralec se je nato oglasil na družabnem omrežju: »Nadlegovanje, ki sem ga danes doživel, lahko primerjam z zgodovinskimi podobami, v katerih policijske enote z nekakšnimi prašičjimi glavami v srajcah z ovratnikom in varnostnimi značkami Pit Bull paradirajo po mestu in nadlegujejo domačine in lastnike kavarn, ki se ne razumejo z mestno oblastjo.. Takšnega nadlegovanja, ki ga prestajam danes, nisem doživel nikjer. Če parafraziram Oliverja Dragojevića: nikoli več ne bom prišel v Split,« je zapisal igralec.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije