NAPOVEDALA TOŽBO

Domnevni pornič Kristine Mandarine: Ne morem verjeti, da mi to delajo (VIDEO)

Objavljeno 03. januar 2020 14.45 | Posodobljeno 03. januar 2020 14.56 | Piše: T. V.

Obdarjena prodajalka mandarin pravi, da je dekle na posnetku debelejše od nje.

Kristina Mandarina. FOTO: Facebook
Je še ena slavna Hrvatica posnela svoj pornič? Zadnje dni po spletu kroži posnetek, na katerem naj bi bila v vroči akciji najbolj znana prodajalka sadja na Balkanu Kristina Penava (20), znana kot Kristina Mandarina.

»Vse to je smešno. Ne morem verjeti, da mi to delajo. Tako blatijo moje ime. Nimam komentarja. Vsi vedo, da sem pošteno opravljala svoje delo in prodajala mandarine,« je za 24sata povedala Kristina.

Opozorila je na to, da je avtomobil s posnetka najmanj 20 let starejši od njenega. »Dekle na posnetku ima drugačen glas in to dekle je trikrat debelejša od mene. Vsak, ki me pozna, lahko opazi, da je na posnetku neka druga oseba,« je dodala Mandarina, ki pravi, da pozna osebe na posnetku. Več o tem ni želela govoriti, ker bo stvar reševala na sodišču.
 
Preberite tudi:
Kristina Mandarina neprepoznavna: oboževalcem poslala sočen poljub (FOTO)

FOTO: Kristina ne bo več prodajala mandarin, razkrito, kaj je z njenimi košaricami

FOTO: Vroča Kristina draži sledilce, kmalu bo razkrila več

Kristini v času seks škandala ob strani stojijo družina in prijatelji, ki niso niti za trenutek verjeli, da bi lahko ona posnela tak video. Zagrebčanka, ki si je pred časa dala povečati ustnice in je shujšala več kot 20 kilogramov, pa je številne oboževalce razveselila s svojim posnetkom. Na njem s seksi plesom pozdravlja prihod leta 2020 v beli oblekici, ki le malo prepušča domišljiji.Deli s prijatelji