ONA IMA 27 LET

Dolph Lundgren v zakon z 38 let mlajšo

V krogu prijateljev in družine sta se vzela v njuni vili na grškem Mikonosu. Zaradi covida in igralčevega boja z rakom sta poroko večkrat prestavila.
Fotografija: Še danes ne ve, čemu se je Emma zaljubila vanj. FOTO: osebni arhiv
Odpri galerijo
Še danes ne ve, čemu se je Emma zaljubila vanj. FOTO: osebni arhiv

Bližnje srečanje s smrtjo te spodbudi, da ceniš prav vsak trenutek, ki ti je še ostal. Življenje, ki si ga prej morda jemal za samoumevno, začneš zajemati z veliko žlico, odprtih rok sprejmeš vse, kar ti še lepega podari. In prav to je zdaj storil Dolph Lundgren, ki je nedavno razkril, da se je minulih osem let boril z rakom. A uspelo mu je skoraj nemogoče, zahrbtnega sovraga je namreč ugnal v kozji rog, čeprav so mu zdravniki po najbolj črnem scenariju dali le še dve, največ tri leta življenja. »Ceniti začneš prav vsak dan, ki ga še lahko preživiš z ljudmi, ki jih imaš rad,« je dejal švedski mišičnjak in svojo drugo priložnost za življenje proslavil na najlepši možen način. Z ljubeznijo. Emmi Krokdal, ki ji je pred tremi leti nataknil zaročni prstan, je pred izbrano peščico prijateljev in družino obljubil večnost in svojo nesmrtno ljubezen.

Premagal je raka, zato še bolj ceni življenje. FOTO: Youtube
Premagal je raka, zato še bolj ceni življenje. FOTO: Youtube

Zvezdnik akcijskih uspešnic, kot so Rocky, Univerzalni vojak in Plačanci, je svetlolaso osebno trenerko norveških korenin, ki je s svojimi 27 leti od njega mlajša kar 38 let, spoznal v hollywoodskem fitnes centru. A čeprav sta bila sprva le prijatelja, je to počasi vzcvetelo v romanco. »Ne vem, zakaj sem ji bil všeč, a očitno je na meni nekaj videla,« je dejal Dolph in še dodal, da se Emmi ni sanjalo, da je hollywoodski zvezdnik. Še tega ni vedela, da je igralec. »O meni ni vedela ničesar, a očitno jo je nekaj pritegnilo.«

Z njo se želi postarati

Kdaj se je prijateljstvo prevesilo v ljubezen, ni jasno, je pa Lundgren že leta 2020 vedel, da je Emma ženska, s katero se želi postarati. »Nekaj zelo posebnega se je zgodilo na Švedskem,« je junija pred tremi leti radostno naznanil, da je lepotičko zasnubil in nato slišal želeni ja. A čeprav s poroko nista želela odlašati kar dolga tri leta, je vmes poseglo življenje. Tako pandemsko zaprtje kot igralčeva borba za življenje, med katero mu je Emma vseskozi stala ob strani.

Zdaj, ko je oboje za njima, sta končno lahko proslavila njuno ljubezen. »Odločila sva se, da najino ljubezen počastiva in proslaviva s poroko. Poročila sva se v najini vili na Mikonosu, obdana z družino in nekaj najtesnejšimi prijatelji,« je sporočil Dolph in še dodal: »Vse ovire sva premagala, zato je bil čas, da praznujeva ljubezen, življenje in srečo. Kje drugje kot v deželi bogov.«

Po treh letih zaroke sta končno mož in žena. FOTO: osebni arhiv
Po treh letih zaroke sta končno mož in žena. FOTO: osebni arhiv

Drug drugemu sta se 13. julija zaobljubila na romantičnem grškem otoku, obdana z neskončno modrino, nato pa sta jo mahnila naprej v Atene. Morda na prvi košček še kako zasluženih medenih tednov.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije