POROKA

Divji rocker vzel 18 let mlajšo

Glasbenik Flea se je poročil z oblikovalko. Zaradi otrok se je otresel zasvojenosti z mamili.
Fotografija: Za Flea je to drugi zakon. FOTO: instagram
Odpri galerijo
Za Flea je to drugi zakon. FOTO: instagram

Divji rocker Flea s krstnim imenom Michael Peter Balzary, ki se je kot basist ameriške rockerske zasedbe Red Hot Chilli Peppers zapisal v zgodovino kot eden najboljših basistov vseh časov, je našel svoj mirni pristan. »Moje življenje se je za vedno spremenilo. Neskončno hvaležen in globoko ponižen sem, ona je namreč človek, ki me vidi takšnega, kot v resnici sem,« se je v kratkem hvalospevu zahvalil Melody Ehsani, ki je konec minulega tedna postala njegova žena.
Postala sta mož in žena. FOTO: instagram
Postala sta mož in žena. FOTO: instagram

Čeprav je živel turbulentno, kot se to pač spodobi za rockerski življenjski slog, zvezdnik svoje zasebnosti, tako njenih lepih kot tudi tistih bolj temačnih plati, nikoli ni obešal na veliki zvon. Tako je, denimo, svoje borbe z omamnimi substancami na glas priznal šele nedavno, čeprav se skoraj ne spominja življenja brez drog. »Skoraj od rojstva sem obdan z njimi. Vsi odrasli v mojem življenju so z omamljanjem bežali pred svojimi težavami, droge in alkohol so bili okoli mene od prvega dne, vselej na dosegu roke. Pri enajstih letih sem začel kaditi marihuano, od tam pa sem prešel na vse drugo, droge sem kadil, snifal, si jih vbrizgaval. Vse v najstniških in nato dvajsetih letih,« je povedal.
Slavo si je pribrenkal v glasbeni skupini Red Hot Chili Peppers. FOTO: guliver/getty images
Slavo si je pribrenkal v glasbeni skupini Red Hot Chili Peppers. FOTO: guliver/getty images

A pri 31 letih se je vragu zasvojenosti nato uspešno zoperstavil. Verjetno tudi zato, ker se mu je takrat v prvem zakonu z Loesho Zeviar rodila prvorojenka Clara. »Ljudje o otrocih govorijo, da so jim dali življenje. A v mojem primeru velja obratno. Moji otroci so tisti, ki so meni dali življenje. Dali so mi namreč vzrok zanj,« je priznal in dodal, da brez Clare in nato še drugorojenke Sunny Bebop, ki se mu je 18 let pozneje rodila iz ljubezni z manekenko Frankie Rayder, ne bi zbral moči ne za borbo proti zasvojenosti ne za to, da ostane trezen.

Zaradi hčerk se je odločil za življenje. Zdaj pa je naletel še na tretjo osebo, ki je njega in njegovo življenje osmislila. Temnolaso oblikovalko nakita perzijskih korenin, ki je z 39 leti polnih 18 let mlajša od njega. Zdaj ko je postala njegova tudi na papirju, mu je spremenila življenje. Na bolje. Podobno o basistu razmišlja tudi lepotica, ki je njuno poročno fotografijo, ki jo je delila s sledilci na instagramu, podpisala, da se je »poročila s svojim najboljšim prijateljem. Flea, ti si moje celo srce.«
Hčerki sta mu rešili življenje. FOTO: instagram
Hčerki sta mu rešili življenje. FOTO: instagram

Kaj več o mladoporočenih ni znanega, ne to, kdaj in kako sta se spoznala, ne kdaj je vrh glave zaljubljeni zvezdnik padel na eno koleno. Jasno je le, da se je med njunim poročnim dnem in zaročno zabavo odvrtel le en mesec.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije