KONEC ZVEZE, NE LJUBEZNI?

Dekleta, pozor, milijarder Elon Musk je spet samski

No, če smo natančni je delno samski. Kaj točno to pomeni, ni jasno.
Fotografija: Malčku sta nadela ime, ki ga verjetno redkokdo zna pravilno izgovoriti. FOTO: osebni arhiv
Odpri galerijo
Malčku sta nadela ime, ki ga verjetno redkokdo zna pravilno izgovoriti. FOTO: osebni arhiv

Po treh letih zveze sta se razšla lastnik Tesle in podjetja SpaceX Elon Musk in pevka Grimes. Milijarder in Kanadčanka imata eno leto starega sina s sila nenavadnim imenom X Æ A-Xii Musk.

Da nista več par, je Musk potrdil za Page Six in dejal, da se imata še vedno rada. »Sva delno ločena. Še vedno se imava rada, se pogosto videvava in se dobro razumeva.« Razlog za razhod naj bi bile njune delovne obveznosti in razpetost med različnimi lokacijami. Musk namreč veliko časa preživi v Teksasu ali prek luže, Grimes pa je vezana na Los Angelesu, kjer snema novo oddajo Alter Ego. Ko je Musk podal to izjavo, je še dodal, da sta oba z njim.
 
Elon Musk in Grimes  FOTO: Carlo Allegri Reuters
Elon Musk in Grimes  FOTO: Carlo Allegri Reuters
Milijarder in pevka sta bila skupaj tri leta, par sta postala leta 2018, leta 2020 pa starša. O njunem razhodu se je že večkrat govorilo, a zdaj sta ga tudi uradno potrdila. Prvič naj bi začelo škripati že med nosečnostjo. Tabloidi so leta 2020 poročali, da naj bi bila včasih skupaj, včasih ne. Po porodu pa naj bi se Elon zapletel še s svojo taščo. 
 
Nazadnje so ju fotografi skupaj ujeli na dogodku Met Gala, kjer je Grimes navdušila s svojo nenavadno opravo. Opazili so ju tudi na zabavi po dogodku, ki sta jo skupaj zapustila.

Musk ima sicer še pet otrok. V zakonu s kanadsko pisateljico Justine Wilson se mu je rodilo šest sinov.  Prvi je pri desetih mesecih umrl, dvojčka Griffin in Xavier sta stara 17 let, trojčki Damian, Saxon in Kai pa so dve leti mlajši. Dvakrat je bil še poročen z igralko Talula​h Riley, imel je tudi razmerje z Amber Heard.


 
 

Več iz te teme:

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas