RAMBO

Zvezdnik služi tudi s slikanjem z oboževalci

Septembra v kinematografih sklepno dejanje o Rambu. Sylvester Stallone deli drage avtograme z zlatim kulijem.
Fotografija: Fotografiranje z zvezdnikom je rezervirano le za tiste, ki imajo nekaj pod palcem. FOTO: Guliver/Getty images
Odpri galerijo
Fotografiranje z zvezdnikom je rezervirano le za tiste, ki imajo nekaj pod palcem. FOTO: Guliver/Getty images

Njegovo premoženje je ocenjeno na astronomskih 400 milijonov ameriških zelencev, kar pa hollywoodskemu mišičnjaku še ni dovolj. Kajti čeprav Sylvestru Stallonu njegovi filmi prinašajo milijone, želi bančni račun dodatno in nič kaj malenkostno napolniti tudi precej manj garaško, zgolj z nastavljanjem fotografskemu objektivu s svojimi oboževalci.

V kinih bo kmalu zaživel še zadnji iz filmske franšize Rambo. FOTO: instagram
V kinih bo kmalu zaživel še zadnji iz filmske franšize Rambo. FOTO: instagram
Za fotografiranje z idolom bodo morali njegovi najbolj goreči privrženci, ki imajo tudi nekaj pod palcem, odšteti skoraj tisoč evrov. Poleg vstopnice za prireditev, kjer bo to sploh mogoče.

Septembra bo v kinodvoranah zaživelo še sklepno dejanje Stallonovega kultnega filma Rambo, v sklopu promocijske turneje pa prihaja hollywoodski težkokategornik tudi v Veliko Britanijo, kjer že zdaj, več kot dober mesec prej, dviguje precej prahu. In neti nezadovoljstvo.

»Sramotno je, da greš na tak dogodek lahko le, če prej prodaš svojo ledvico!« se na družabnih omrežjih razburjajo igralčevi oboževalci, ki so nad junakom zaradi pogoltnosti milo rečeno razočarani.

Dogodki, povezani s prihajajočim filmom, ne bodo kar tako. Obvezna bo večerna toaleta, igral bo 20-glavi orkester, vse pa se bo odvijalo ob večerji s tremi hodi. Češnjica na vrhu torte pa bo veleprihod hollywoodskega zvezdnika.

Tako so si promocijo Ramba v Londonu, Manchestru in Birminghamu v avgustu in septembru zamislili organizatorji ter dogodek začinili z vstopnicami za od 140 do 360 evrov. Kar pa je šele najosnovnejša postavka, da te sploh spustijo skozi vrata. Za kaj več bo treba še precej globlje seči v žep.

Najgloblje za ekskluzivno profesionalno slikanje s Stallonom, za kar boste morali na plan potegniti 950 evrov, s čimer boste preskočili vrsto za srečanje z zvezdnikom, s katerim se nato nastavite profesionalnemu fotografu. Sliko, ki jo Sly podpiše s svojim zlatim kulijem, vam bodo uokvirili, dodali pa še digitalno kopijo – ne nazadnje se danes nič ne zgodi, če tega nato ne objavite tudi na družabnih omrežjih.


Ta najpetičnejši paket bo na voljo le desetim, malce manj ekskluziven paket za 550 evrov pa bo na razpolago sto oboževalcem. Razlika med njima pa je zgolj v tem (če odmislimo ceno), da si s cenejšo različico ne priborite tudi preskakovanja vrste, ampak boste morali čakati, da se postavite ob Stallona. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije