SOJENJE

Zvezdnik serije Oh, ta sedemdeseta obtožen, da je posiljeval

Mastersona obtožujejo, da je posilil tri ženske. Pod valom obtožb se ni znašel prvič.
Fotografija: Ashton Kutcher in Danny Masterson. FOTO: Harrison Mcclary, Reuters
Odpri galerijo
Ashton Kutcher in Danny Masterson. FOTO: Harrison Mcclary, Reuters

Zvezdnik serije Oh, ta sedemdeseta Danny Masterson je bil v sredo obtožen treh posilstev. Kot poročajo na spletni strani Daily Mail, naj bi med 2001 in 2003 posilil tri ženske. Dve izmed žensk sta bili takrat stari 23 let, ena pa 28.

Igralec naj bi vse tri povabil k sebi domov in jih tam prisilil v odnos. V sredo, ko so ga privedli, je 44-letnik vplačal varščino, sicer pa mu grozi kar 45 let zapora.

To pa ni prvič, da so Mastersona obtožili posilstva. Februarja so proti njemu vložile tožbo štiri ženske, ki so ga obtožile, da jih je posilil. Tožile so tudi scientološko cerkev, katere vidni član je igralec. Takrat je dejal, da je tožba sramotna in da gre samo za lov na denar. Ali sta primera povezana, za zdaj še ni znano.

Masterson je od leta 2011 poročen z igralko in manekenko Bijou Phillips. Igralčev odvetnik pa pravi, da sta oba z ženo pretresena zaradi obtožb. Dejal je, da gre za dvajset let stare obtožbe in da se bo zdaj razkrila resnica.

Masterson, ki je zaslovel s serijo Oh, ta sedemdeseta, je leta 2017 na Netflixu znova združil moči z Ashtonom Kutcherjem. Sprva obtožbe o posilstvih niso vplivale na njegovo kariero, a po aferi s Harveyjem Weinsteinom je Masterson ostal brez vloge v seriji The Ranch. Prepričan je še, da je do obtožbe prišlo zato, ker je viden in vpliven član scientološke cerkve.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije