Zvezdnica je okrcala mojstra borilnih veščin

Charlize Theron se je spravila nad Stevena Seagala. Dejala je, da je precej predebel in se zato komaj bojuje.
Fotografija: Charlize Theron ne vidi potrebe, da bi s Seagalom delala v rokavicah.
Odpri galerijo
Charlize Theron ne vidi potrebe, da bi s Seagalom delala v rokavicah.

Oskarjevka Charlize Theron je v enem od nedavnih intervjujev poskrbela za novo hollywoodsko afero. V oddaji, ki jo vodi sloviti Howard Stern, se je spravila nad mojstra borilnih veščin, igralca in producenta Stevena Seagala. Veteranu akcijskih filmov je med drugim očitala, da je precej predebel, dejala pa je tudi, da ji ni prav nič žal, da grdo govori o igralcu, o katerem je znano, da je grob z ženskami.
Steven Seagal igralke ni očaral. FOTO: Reuters
Steven Seagal igralke ni očaral. FOTO: Reuters

Pogovor se je pravzaprav začel zelo nedolžno: voditelj jo je vprašal, kako se pripravlja na svoje akcijske filme. Zvezdnica je dejala, da si je na youtubu ogledala vrsto posnetkov Seagalovih treningov aikida, a je slavni igralec s svojim izvajanjem japonske borilne veščine ni prepričal. »Je zgolj predebel in poriva ljudi. Tako debel je, da se komaj bojuje. Oglejte si, prav smešno je,« je dejala. »Nimam težav z grdim govorjenjem o njem, saj ni prijazen do žensk. Naj se j...« je na koncu še zabelila svojo izjavo.
Seagala, ki ima, mimogrede, tudi rusko in srbsko državljanstvo, je več žensk obtožilo spolne zlorabe in spolnega nadlegovanja.
 

Odpel si je hlače


Leta 2017 je igralka Portia de Rossi, ki je s Theronovo sodelovala v seriji Odbita rodbina, razkrila neprijetno osebno izkušnjo z igralcem. »Moja zadnja avdicija za film Stevena Seagala je potekala v njegovi pisarni. Povedal mi je, kako pomembna je medsebojna kemija za kamero, me posedel in si odpel usnjene hlače,« je tvitnila. Pred njenim priznanjem je igralka Jenny McCarthy povedala, da je Seagal na avdiciji za film Oblegani 2 od nje zahteval, naj se sleče. Dejal ji je, da je v tem delu golota in da v obleki, ki jo nosi, res ne more vedeti, kakšno telo ima. V studiu Warner Bros so zanikali, da bi McCarthyjeva sploh imela avdicijo. Leta 2018 je losangeleški okrožni tožilec razkril, da proučuje primer spolne zlorabe, v katero je vpleten Seagal.
Oskarjevka je spregovorila tudi o zvezi s Seanom Pennom. FOTO: Dalberto/x17online.com
Oskarjevka je spregovorila tudi o zvezi s Seanom Pennom. FOTO: Dalberto/x17online.com

V istem intervjuju je 44-letnica razkrila nekaj podrobnosti o kratki zvezi s Seanom Pennom. Povedala je, da nista bila nikoli zaročena, kljub govoricam, da jo je zasnubil leta 2014 v Parizu. »Kaj? Ne, to ni res. Nisem se skoraj poročila s Seanom, to je popolna neumnost. Hodila sva, to je bilo vse,« je dejala. Dodala je še, da sta bila skupaj približno leto dni, a da se nista niti preselila pod isto streho, kaj šele da bi razmišljala o poroki. Stopiti pred oltar ni nekaj, o čemer bi sploh kdaj sanjala. »Nikoli si nisem želela, da bi se poročila. To ni nekaj, kar bi se mi zdelo pomembno. Prisegam pri svojih otrocih, da se nikoli ne počutim osamljene. Nikoli se mi ni zdelo, da sem sama,« je dahnila igralka, ki meni, da v njenem življenju trenutno sploh ni prostora za romantično zvezo.


Januarja lani so se razpasle govorice, da naj bi dolgonoga lepotica hodila z Bradom Pittom. Pozneje je neimenovani vir govorice zanikal. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije