POKOPALA PRETEKLOST

Zvezdnica gradi svoj otok v Dubaju

Težavna Lindsay Lohan je pokopala svojo preteklost.
Fotografija: Ustvarja svoj poslovni imperij. Foto: instagram
Odpri galerijo
Ustvarja svoj poslovni imperij. Foto: instagram

Ime ​Lindsay Lohan se je leta povezovalo s škandali, omamnimi substancami, rehabilitacijskimi klinikami in obiski sodnika. Nazadnje je še leta 2013 po sodnikovem odloku tri mesece preživela na zdravljenju, čemur je sledilo dve leti pogojne svobode. A čeprav je večina pričakovala, da se bo Lindsay, kot vsakokrat, tudi tedaj vrnila na stara pota, je nato vse potihnilo.

Policijskemu fotografu se je nastavila tolikokrat, da si lahko naredi kolaž.
Policijskemu fotografu se je nastavila tolikokrat, da si lahko naredi kolaž.
Svetlolaska pa kot bi se udrla v zemljo. »Naj ljudje že pustijo mojo preteklost v preteklosti! Mrtva je, te Lindsay ni več!« je odločna nekdaj težavna zvezdnica, ki je vse v življenju obrnila na glavo. Za sabo je pustila omamo, v slovo tiho in brez pompa pomahala sedmi umetnosti, si novi dom ustvarila tisoče kilometrov od razvratnega Hollywooda, nekje med Evropo in Dubajem, ter začela ustvarjati poslovni imperij.


Paparaci so jo zasledovali na vsakem koraku in si ob njenih številnih spodrsljajih, ki so redno žareli na naslovnicah tabloidov, meli roke. Zdelo se ji je, da težavam ne bi mogla uiti, tudi če bi poizkušala, morda tudi, ker so te od nje ljudje vseskozi pričakovali. A na tihem si je želela le miru, ki pa ji ga v domačih ZDA nikakor ni uspelo najti. »Ko sem se odločila spremeniti življenje, si ustvariti drugačno prihodnost, je bilo moje prvo vprašanje, kje na svetu lahko najdem mir in tišino.«

Ustvarja svoj poslovni imperij. Foto: instagram
Ustvarja svoj poslovni imperij. Foto: instagram

Odgovor – v Dubaju, kjer so fotografski vdori v zasebnost prepovedani in kjer se počuti tako varno, da včasih niti ne zaklene vrat stanovanja. »Najvarnejši kraj na svetu je in za svetlobna leta manj zahteven od življenja v Ameriki, kjer je vse v najvišji prestavi,« pravi igralka, ki se končno lahko osredotoči na stvari, ki si jih želi. In želi uspeh. »Najboljše maščevanje je uspeh,« k temu cilju pa je naredila že nekaj korakov. Začenši z odprtjem obalnega kluba z barom in restavracijo na grškem otoku Mikonos, za prihodnje leto ima v načrtu še drugega na Rodosu, ker pa se te dni najbolj doma počuti v Dubaju, naj bi še dodatno zavihala rokave in v Dubaju zgradila svoj otok! Ja, pomanjkanja podjetnosti ji ne gre očitati.


Ima kar več visokoletečih projektov. »V meni je močno živa podjetniška žilica, o kateri pa večina nič ne ve, predvsem ker sem zapustila ZDA. Kar mi več kot ustreza, saj se lahko osredotočim na stvari, ki dajo resničen rezultat,« pravi Lindsay in dodaja, da je »normalna, prijetna oseba. Dobra oseba sem, nimam podlih namenov. Zato želim, da tudi preostanek sveta pusti mojo preteklost, kakršna koli je že bila, v preteklosti.« Kar so očitno prepoznali v Dubaju, kjer se je prelevila v drugo, Hollywoodu nepoznano Lindsay. »Čudno priljubljena je. Ima skupino prijateljic, s katerimi hodi na kosila in s katerimi kramljajo o poslu, saj so tudi one poslovne ženske,« je povedal vir.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije