NATIKANJE ROGOV

Znani nogometaš ženo zalotil v postelji z drugim. Kar je storil, je šokiralo mnoge

Objavljeno 23. april 2019 09.59 | Posodobljeno 23. april 2019 09.53 | Piše: A. L.

Nekateri so mnenja, da je dobil, kar si je zaslužil.

Kirsty Maclaren. FOTO: Twitter, Kirsty Maclaren
Nekdanjega angleškega nogometaša Darrena Benta naj bi po sporu z ženo odpeljala policija. Spletni portal The Daily Mail poroča, da je nogometaš ob 6. uri zjutraj prišel domov in zalotil ženo, s katero sicer ne živita več skupaj, z ljubimcem. V hišo ni vstopil, je pa videl ljubimčev avto, ki je bil parkiran na dovozu. Bent je zapeljal za ovinek in počakal, da je moški odšel. Nato se je vrnil in vstopil. Z ženo Kirsty Maclaren, ki je model, sta se sporekla, posredovala pa je celo policija. Mediji poročajo, da naj bi izginil celo 600.000 funtov vreden zaročni prstan.

Medtem ko nekateri pljuvajo po ženski, drugi opozarjajo, da ima veliko masla na glavi Bent. Maclarenovo naj bi varal tik pred rojstvom njunih dvojčkov, povezovali pa so ga še z nekaj drugimi lepoticami. Med drugim je policija posredovala na praznik zaljubljencev, valentinovo, ko se je Maclarenova soočila z njegovo domnevno ljubimko Paige Harrison (25).


Lepotica Kirsty je pred leti le nekaj dni pred poroko zapustila bivšega Liama Ridgewella, nekdanjega Bentovega soigralca iz Astona Ville. Plod njune ljubezni sta dva otroka, ki sta nazadnje živela z njo in Bentom.

Deli s prijatelji