TRAGIČNO

Žena ga krivi za smrt hčerke Maje

Legendarni glasbenik odprl srce.
Fotografija: FOTO: Youtube
Odpri galerijo
FOTO: Youtube

Legendarni bobnar Milić Vukašinović (70), nekoč tudi član skupin Indexi in Bijelo dugme, je odkrito spregovoril o izgubi hčerke Maje, ki se je predozirala z zdravili. »Moja hči je umrla v mukah! Žena me krivi za smrt,« je dejal Milić za Srpski telegraf.

»Maja je res držala besedo in ni jemala mamil, to vem, ker smo bili z njo zadnjih nekaj dni. Ni jemala drog, bila je celo na kliniki, zato je jemala te antidepresive in tablete proti samomorilnim mislim. Prejeli smo poročilo z obdukcije. Drog ni bilo, zdravila so bila. In takrat, ravno v tistih dneh, je doživela novo ljubezen in res je bilo nekaj velikega, spoznali smo tega fanta. Vse se je zgodilo v 20 dneh. Starša fanta sta slišala, da je bila Maja odvisnica od mamil, zato se je morala zveza končati. Zdravniku je pošiljala sporočila in ga prosila, ali lahko poveča dozo zdravil, menda se je njena samomorilna želja po razpadu povečala,« je dejal neutrudni Mića, kot ga kličejo prijatelji in znanci, v presunljivi izpovedi.

»Potem je mešala več tablet in se predozirala z zdravili. Vse to zaradi ljubezni, ki se je pravkar razplamtela, a bila prekinjena. Tega nismo vedeli, ko smo prišli tja, smo videli, da se duši, in smo razumeli vse, kar je privedlo do tega stanja. Navsezadnje se nisem slišal niti s tem fantom niti z njegovo mamo niti nam niso izrekli sožalja. Kakšni ljudje obstajajo in moja hči je na žalost naletela na takšno družino.«


»Prvi ženi sem rekel, naj nimava otrok, ker sem vedel, da bo otrok podedoval mojo genetiko in naravo. Pri 13 letih, ko sem začel igrati, so me pijanega pripeljali domov. Uporabljal sem droge, z iglo in brez igle, snifal sem kokain, kadil travo in pil viski, vse na eks. Predvsem takrat, ko sem bil v Londonu. Pustil sem kokain, vendar sem občasno užival alkohol in bil na kliniki, da bi se zdravil. Lahko sem se vlival vase do nezavesti. Nekako sem vedel, da bom preživel, na žalost moja hči ni,« je legendarni glasbeni povedal ob neki priložnosti.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije