NARAŠČAJ

Že v šesto je postal očka

Jude Law ima od prej že pet otrok s tremi različnimi ženskami. S Phillipo je našel stabilnost.
Fotografija: O spolu in imenu dojenčka molčita. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
O spolu in imenu dojenčka molčita. FOTO: Reuters

Pred komaj nekaj dnevi je Jude Law živahno poskakoval, poplesaval in nazdravljal na rojstnodnevnem slavju, s katerim je njegov sin Rudy proslavil vstop v polnoletnost. Kar je bilo za zvezdnika že tretje praznovanje osemnajstice katerega od njegovih otrok.


Tokratno je bilo verjetno še malo drugačno, saj ni praznoval le polnoletnosti in moškosti svojega tretjega potomca, ki se mu je rodil v zakonu s Sadie Frost, ampak je z njim tedaj verjetno že radostno čivkal in jokal zvezdnikov že šesti otrok, ki je prav v teh dneh osrečil Juda in njegovo mlajšo ženo Phillipo, s katero se je tiho in stran od medijskega direndaja poročil lani.
 

Prvič zibal pred 23 leti


Ni se ga zaman držal sloves enega največjih zapeljivcev na Otoku. Danes 47-letni zvezdnik je namreč že petkrat postal oče, prvič pred 23 leti, ko se mu je s Sadie rodil Rafferty, ki sta mu sledila sestra Iris in brat Rudy. Najmlajši hčeri – danes desetletna Sophia in petletna Ada – pa sta sad igralčevih kratkih romanc, prva s Samanto Burke, petletnica pa se mu je rodila v bežni aferi s Cat Cavelli. A kljub petim otrokom s tremi ženskami svetlolasemu zapeljivcu še ni bilo dovolj mladeži, saj je, ko mu je noge spodnesla ljubezen do Phillipe Coan, začel sanjariti o še enem potomcu. Otročičku, po katerem bi se pretakala njegova in Phillipina kri.

V zakonu s Sadie so se mu rodili trije otroci. FOTO: Jm/X17online.com
V zakonu s Sadie so se mu rodili trije otroci. FOTO: Jm/X17online.com
»S Phillipo se bolj zabavam kot s komer koli doslej, imava izjemno trdno in zdravo družinsko življenje, ki vključuje tudi moje otroke. Z veseljem pa bi imel še enega, zakaj ne?« je razmišljal Law, čigar ljubezen z mlado ženo je spomladi obrodila sad. »Navdušena sta, da se bo njuna družinica povečala za še enega člana,« so maja dejali prijatelji zaljubljenega para. Čeprav so bile besede ob Phillipinem okroglem trebuščku skoraj odveč. A medtem ko zaljubljenca radostnega pričakovanja nista potrdila z besedami, le z nosečniškim trebuščkom, pa igralec zdaj ni mogel kaj, da ne bi razkril, da je vnovič očka. Očetovski ponos je pač prevelik.


»Med karanteno sem veliko vrtnaril. In, mimogrede, dobil sem otroka,« ni mogel zase zadržati vesele novice. Dodal je, da so, četudi je trenutno obdobje precej čudno, že surrealno, v tem našli sončni žarek velikanske radosti. »Na neki način je čudovito, saj smo resnično lahko uživali kot družina in preživeli veliko časa v družbi drug drugega,« je dejal Jude in se še dopolnil, da se čuti blagoslovljenega, da sta si s Phillipo lahko spletla domače gnezdece, v katerem živita v miru in sreči. Zase pa je zadržal tako spol kot ime dojenčka, ki je požlahtnil njuno srečo. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije