RAZKRIVA SKRIVNOSTI

Že dolgo na bojni nogi

Oče vojvodinje Susseške še naprej razkriva skrivnosti. Odnos med njim in Meghan se krha že dolgo.
Fotografija: Časi, ko sta se Meghan in njen oče dobro razumela, so menda daleč. Foto: twitter
Odpri galerijo
Časi, ko sta se Meghan in njen oče dobro razumela, so menda daleč. Foto: twitter

Prijatelju vojvodinje Susseške so medijem razkrili, da Meghan ne nameravata navezati stika z očetom, če ne bo postal bolj spoštljiv in se z njo pogovarjal civilizirano, ne prek medijev. Thomas Markle že vse od poroke svoje hčerke s princem Harryjem vedno znova polni strani ameriških in britanskih časnikov, brez sramu se pogovarja s televizijskimi novinarji, tema pa je običajno vedno enaka – kako se je hči, odkar je postala članica kraljeve družine, oddaljila od njega in z njim noče več imeti opravka.

Thomas je dejal celo, da naj bi izklopila obe njemu znani telefonski številki, zato ne ve, kako drugače kot prek medijev bi navezal stik z njo. A Meghanini prijatelji zdaj pravijo, da bi bilo to preprosto, če bi res želel zgolj govoriti s hčerko, in ne služiti na njen račun. »Če bi pisal v palačo, bi se njegovo pismo najverjetneje res izgubilo med vsemi drugimi, a če bi dal pismo Meghanini mami, bi ta zagotovo poskrbela, da bi prišlo v prave roke,« je dejala Meghanina prijateljica. Thomas in Meghanina mama Doria Ragland sta se ločila, ko je bila Meghan stara komaj šest let, a sta ostala v dobrih odnosih. Thomas je Dorii pred kraljevo poroko celo poslal šopek rož.

»Zato bi ji lahko izročil tudi pismo za hčerko,« so prepričani vojvodinjini prijatelji, ki so britanskim medijem zaupali, da oče in hči sploh nista v tako dobrih odnosih, kot je javnost ves ta čas verjela. »Ne vem, kaj natanko se je zgodilo med njima, a odnos se je krhal že vsaj sedem let, ni šlo vse po zlu šele po kraljevi poroki. Thomas rad ponavlja, kako žal mu je, da Meghan ni pospremil do oltarja, a tudi na njeni prvi poroki ga ni bilo, pa ni nikdar rekel, da mu je zaradi tega žal. Mož si želi zgolj pozornosti in na račun hčerke bi rad zaslužil,« je dejal vir blizu vojvodinji.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije