KJE JE SLOVENKA?

Že dolgo je ni bilo v javnosti, ostala brez pol osebja

Prva dama čuti posledice odločitve svojega moža.
Fotografija: Američane že zanima, kje je Melania, najbolj priljubljena članica družine Trump. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Američane že zanima, kje je Melania, najbolj priljubljena članica družine Trump. FOTO: Reuters

Prve dame ZDA Melanie Trump v javnosti ni bilo vse od 26. decembra lani, je pa aktivna na spletnih omrežjih. V ameriški javnosti se zato že pojavljajo ugibanja, ali je na vidiku nov škandal, povezan z njenim možem, predsednikom ZDA Donaldom Trumpom, ali pa ima Sevničanka ponovno težave z zdravjem. 

Lani Melanie dolgo ni bilo na spregled, po tednih ugibanj pa so iz Bele hiše le sporočili, da je imela manjši operativni poseg na ledvici.
 
Tokratno nepojavljanje Melane v javnosti pa bi bilo lahko povezano z zaprtjem vlade, ki ga je sprožil spor med Trumpom in demokrati, ki mu nočejo dati denarja za gradnjo zidu na meji z Mehiko, on pa je zaradi tega prekinil financiranje dela vladnih agencij.

Zaprtje vlade občutijo tudi v Beli hiši, saj je doma ostal tudi velik del osebja, ki dela tam. V Beli hiši tako ni niti nobenih okraskov ali rož, med sprejemom za mlade športnike pa so namesto izbrane hrane, ki bi jo pripravili kuharji, postregli z naročeno hrano.
 
Brez dela osebja je ostala tudi Melania, ki ima 10 zaposlenih, kar pet izmed njih pa jih je med zaprtjem vlade doma na neplačanem dopustu.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije