Združite drago in poceni

Zgledujte se po Kate Middleton in investirajte v kakovost; popestrite videz z modnimi dodatki.
Fotografija: Velja za eno najbolj elegantnih članic kraljevih. FOTO: Guliver/Getty
Odpri galerijo
Velja za eno najbolj elegantnih članic kraljevih. FOTO: Guliver/Getty

Januarske razprodaje nas kljub decembrskemu pogosto pretiranemu zapravljanju navadno spet zvabijo v (spletne in navadne) trgovine in napeljejo k zapravljanju. A če se že podate med virtualne in navadne police z znižanimi oblačili in modnimi dodatki, se držite strategije, ki vam bo preprečila, da bi kupili tisto, kar boste oblekli samo enkrat ali celo nikoli. Pri tem lahko posnemate slavljenko tedna, vojvodinjo Cambriško.

Rokavice s pentljo ima kar v treh barvah. FOTO: Cornelia James Imogen
Rokavice s pentljo ima kar v treh barvah. FOTO: Cornelia James Imogen
Nedvomno ena najlepše oblečenih kraljevskih lepotic ima čut za eleganco in zna odlično kombinirati oblačila, skrivnost njenega popolnega sloga pa se začne že pri nakupovanju.

Kate Middleton izbira tako v nizkocenovnih trgovinah kot v butikih najprestižnejših modnih znamk, s poudarkom na britanskih oblikovalcih. Videli smo jo že v oblačilih znamk H&M, Topshop in Zara pa tudi v oblačilih eminentnih oblikovalcev in modnih hiš, ki jih pogosto kupuje v spletni trgovini Net-A-Porter. Zaveda se, da je v določene kose nujno investirati, v aktualni modni sezoni na primer v plašč, škornje in torbico. Dober izbor teh treh kosov bo požlahtnil vaš celotni zimski slog in ustvaril izbran videz, ne glede na to, kaj boste nosili poleg. Če je tovrsten nakup za vas kljub razprodajam prevelika naložba, svoj videz izpopolnite z drugega konca, s kakovostnimi drobnimi dodatki uglednih znamk, ki v času razprodaj postanejo dokaj dosegljivi.

Nakup šala, kape ali rokavic vas ne bo udaril po žepu tako kot nakup novega plašča, bo pa vendarle prenovil vaš zimski videz. Zapomnite si, da se bolj splača na razprodajah kupiti en dober kos kot deset cenenih, med katerimi jih polovice najbrž ne boste niti nosili. S pravilom manj je več boste pripomogli k ohranjanju narave, saj je t. i. fast food moda eden največjih onesnaževalcev na svetu.


Torej: poiščite kos, ki res odlično pristaja vašemu slogu, nato pa sledite še eni smernici nakupovanja, ki se je drži vojvodinja Cambriška, in ga za lažje kombiniranje kupite v več različnih barvah. Kate se tega pravila drži, nemara ste že opazili, da ima priljubljene rokavice iz merino volne znamke Cornelia James Imogen, z značilno pentljo ob strani. Kar tri pare ima, mornarsko modre, črne in rjave, ki jih izmenično nosi. Ne le rokavice, v svoji garderobi ima v treh različnih barvah tudi druga oblačila, denimo salonarje Gianvito Rossi in pisemsko torbico Mulberry Bayswater, bombažno majico z mornarskim vzorcem znamke Breton pa ima v kar štirih različnih barvah.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije