Zbežali, ker ju je bilo strah kraljevskega življenja

Šele v tretje je princ Harry našel srečo v ljubezni. Prejšnji dekleti sta ga zapustili zaradi njegovega statusa.
Fotografija: Princ Harry in Cressida Bonas sta ostala dobra prijatelja. FOTOGRAFIJE: GULIVER/GETTY IMAGES
Odpri galerijo
Princ Harry in Cressida Bonas sta ostala dobra prijatelja. FOTOGRAFIJE: GULIVER/GETTY IMAGES

Princ Harry je že dve leti srečno poročen z nekdanjo ameriško igralko Meghan Markle, v tem času se jima je rodil sin Archie, ki je aprila dopolnil eno leto, a kot pravijo poznavalci razmer na britanskem dvoru, Meghan menda ni bila Harryjeva največja ljubezen. Ta naziv menda pripada Cressidi Bonas, ki jo je Harryju leta 2012 predstavila njegova sestrična princesa Eugenie.
S Chelsy Davy se je dobival šest let, a sta se vmes večkrat za krajši čas razšla.
S Chelsy Davy se je dobival šest let, a sta se vmes večkrat za krajši čas razšla.

Par je bil menda zaljubljen do ušes, čeprav je njo ves čas skrbelo, kako se bo vklopila v kraljevo družino, poleg tega si je želela ustvariti lastno kariero in prav nič ji ni bilo pogodu, da je bila znana zgolj kot dekle princa Harryja.
 

Zlomila mu je srce


Trenutek, ko se je odločila, da ne zmore več, pa je menda nastopil v začetku leta 2014, ko je, kot mnogi drugi Britanci, na televiziji gledala Kate in Williama, ki sta s takrat osemmesečnim Georgeem obiskala Novo Zelandijo. »V tistem trenutku je spoznala, kakšno bi bilo njeno življenje, če bi se poročila s Harryjem. Opustiti bi morala svoje sanje in življenje, kot ga je poznala, bi se končalo. Postala bi članica kraljeve družine, ona pa si je želela biti igralka.

Čeprav je Harryja imela zelo rada, na kaj takšnega ni bila pripravljena,« je dejala Katie Nicholls, ki je o članih britanske kraljeve družine napisala že več biografij. »Zlomila mu je srce. Rotil jo je, naj premisli, da ni treba, da je njuno življenje takšno, kot je življenje Williama in Kate, a Cressida je bila povsem iz sebe,« še pravi Katie, kar je zdaj potrdila tudi sama. Dolga leta po razhodu s princem je o njuni zvezi molčala, zdaj ko se je končno otresla povezave z njim in si uspešno utira pot v filmskih vodah, pa je odgovorila na nekaj vprašanj v zvezi s princem.


»Strah me je bilo vsega. Da ne bi bila popolna, da bi zamočila, da bi me kdo zavrnil. Vse to me je v življenju pogosto omejevalo in mi preprečevalo, da bi storila, kar sem želela,« je pred dnevi povedala za britanski časnik in dodala, da je od razhoda s Harryjem sama pri sebi razčistila mnogo reči in postalo ji je jasno, kaj želi od življenja.
 

Kmalu se bo poročila


Čeprav je, kot pravi Nichollsova, Harryja hudo prizadela, ko je razdrla razmerje, pa sta vse do danes ostala dobra prijatelja. Celo tako zelo, da je bila Cressida povabljena na njegovo poroko z Meghan. Kako bo gledati nekdanjo ljubezen, ki bo dahnila usodni da drugi ženski, je menda ni prav nič skrbelo, si je pa več dni belila glavo, kakšen klobuk naj si za veliki dogodek nadene, je v smehu dodala Cressida, tudi sama srečno zaročena z britanskim nepremičninskim agentom Harryjem Wentworthom.


Poročiti bi se morala letos poleti, a sta bila primorana, kot toliko drugih parov, zaradi epidemije novega koronavirusa poroko prestaviti na bolj ugoden čas. Pred Bonasovo pa se je princ Harry dobival še z eno svetlolasko Chelsy Davy, ki jo je leta 2004 spoznal v njemu tako ljubi Afriki. Chelsy se je namreč rodila v Zimbabveju in se na črno celino rada vrača. Par sta bila šest let, a sta se vmes večkrat za krajši čas razšla, nato pa je tudi Davyjeva ugotovila, da kraljevo življenje ni zanjo, in zvezo končala. Enako kot Cressida se ni hotela odpovedati svobodi in svojim sanjam ter postati zgolj žena princa Harryja, ki bi ji na vsakem koraku sledili paparaci. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije