Zapufana Tori bi osamo izkoristila za svoj dobiček

Za videoklepet oboževalcem računa skoraj 90 evrov. Nekdaj nesramno bogata ne najde poti iz finančnih težav.
Fotografija: Tori se pri nakupovanju ne zna ustaviti. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Tori se pri nakupovanju ne zna ustaviti. FOTO: Instagram

Pravijo, da si že na poti k rešitvi, če si priznaš težavo. A čeprav je Tori Spelling ne le sebi, ampak kar svetu pred kamerami resničnostne televizije, ki so beležile njeno življenje, priznala, da ne zna z denarjem in da zapravlja močno prek svojih zmožnosti, to ameriške igralke, ki je bila rojena v bogastvo, ni ustavilo pri razmetavanju z denarjem. Še upočasnilo je ni. Kajti odkrila je idealen način razsipništva s prazno denarnico. Plačevanje s kreditno kartico, računov pa nato ne poravnaš. A čeprav je dolg, ki ga je Tori že pred štirimi leti pridelala s kartico american express, poskušalo podjetje izterjati po sodni poti, mu očitno ni uspelo, saj se je zdaj obrnilo kar na losangeleški šerifov urad, naj pomaga izterjati plačilo.

Zvezda Beverly Hillsa 90210

Rodila se je v neizmerno bogastvo televizijskemu producentu Aaronu Spellingu, čigar premoženje je bilo ob njegovi smrti leta 2006 ocenjeno na skoraj pol milijarde evrov. Poleg tega je kot del igralske zasedbe v 90. letih megapriljubljene serije Beverly Hills 90210 tudi sama v mlajših letih precej bajno služila. A ti časi so mimo, danes je v prvi vrsti zvezdnica resničnostne televizije in mamica petih otrok z velikanskim apetitom pri nakupovanju, kar verjetno precej uspešno prenaša na podmladek.


Zgolj za oris, še januarja, ko se je že dolga leta borila s finančnimi težavami, je z 11-letno hčerko mimogrede zavila v frizerski salon in deklici privoščila fen frizuro za stotaka. »Ni skrivnost, da imam denarne težave. Odraščala sem nesramno bogata, drugega kot sanjskega bogastva niti poznala nisem. In čeprav sem se nato poskušala privaditi bolj preprostemu življenju in živeti zmerneje, se očitno nisem mogla otresti pregrešno dragih razvad. Ob tem je še moje impulzivno nakupovanje, za otroke kupujem že absurdne količine oblek, igrač.« A morda je računala na očetovo dediščino. In pošteno usekala mimo. Levji delež premoženja je pokojni producent – ki, mimogrede, stoji tudi za serijo 90210 – namreč zapustil ženi, Tori in njen brat sta dobila za njene pojme mizernih 700 tisočakov. A vrnimo se k blondinkinim svežim dolgovom.

V 90. letih je postala s serijo Beverly Hills 90210 finančno samostojna. FOTO: guliver/cover images
V 90. letih je postala s serijo Beverly Hills 90210 finančno samostojna. FOTO: guliver/cover images

Tori in njen mož Dean McDermott sta s kreditno kartico american express že leta 2016 zapravila 80.000 evrov. Ker zneska nista poravnala, ga je njuna banka poskušala izterjati že v izteku tistega istega leta. Brez uspeha. Zato se je banka zdaj že drugič obrnila na šerifov urad, naj pomaga pri izterjavi še nekoliko višjega zneska zaradi obresti. Kar pa je le vrh ledene gore Torijinih finančnih zablod. Podjetju, ki je od njene druge banke prevzelo dolg z druge kreditne kartice, ta je izpred dveh let, mora plačati pet tisočakov. Največ pa bo morala izpljuniti banki City National Bank, kateri je dolžna slabih 360.000 evrov, ker ji ni uspelo poplačati posojila.

Mrzel tuš za oboževalce

Lani je nekdanja zasedba nekdaj priljubljenega Beverly Hillsa 90210 spet stopila skupaj in poskušala z oživitvijo serije podoživeti minuli uspeh. Spellingova pa je verjetno računala, ali vsaj upala, da se ji bo uspelo finančno postaviti na noge. A se je snemanje ustavilo že po šestih epizodah. Druge sezone pa ne bo. Zato je poskušala v svoj prid izkoristiti stisko mnogih v samoizolaciji. »Komaj čakam, da začnem prve videoklepete z oboževalci. Pohitite, za zdaj je na voljo le 20 mest,« je obvestila sledilce na instagramu in dodala, da si bodo ti srečneži lahko videoklepet posneli, z njo pa bodo delali tudi selfieje.

Čeprav so v dolgovih, se ničemur ne bodo odpovedali, tudi dragim družinskim počitnicam ne. FOTO: Instagram
Čeprav so v dolgovih, se ničemur ne bodo odpovedali, tudi dragim družinskim počitnicam ne. FOTO: Instagram

A tudi če so bili Torijini oboževalci nad to enkratno priložnostjo sprva navdušeni, jih je, ko so si poskušali rezervirati termin, pričakal mrzel tuš. Od njih je pričakovala plačilo skoraj 90 evrov. Kar je brž sprožilo val negodovanja, da se poskuša okoristiti s stisko in osamljenostjo ljudi, in to v času, ko so družabna omrežja eno glavnih, če ne edino sredstvo navezovanja stikov, in ko ljudje kot po tekočem traku izgubljajo službe. Pri čemer niso pozabili poudariti, da drugi zvezdniki v času pandemije prek družabnih omrežij prirejajo brezplačne koncerte, branje poezije in podobno.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije