POČIVAJ V MIRU

Žalostna vest: umrla 30-letna Vanja iz resničnostnega šova

Vse življenje se je borila s kilogrami.
Fotografija: V spomin. FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
V spomin. FOTO: Shutterstock

Udeleženka hrvaškega resničnostnega šova Život na vagi Vanja Žikić (30) iz Varaždina se je za vedno poslovila, pišejo hrvaški mediji. Umrla je v reški bolnišnici, potem ko se je pet dni borila z bakterijsko pljučnico.

Vanja je bila po poklicu je bila grafičarka, a njena skrita želja je bila, da bi postala frizerka. V resničnostni šov se je prijavila zato, »ker ni želela biti več ista«.



»Želim si spremembe, želim občutiti, kaj je ljubezen. Ne morem se več gledati takšne,« je takrat povedala. Priznala je še, da se je v šov prijavila, da bi pomagala staršem, saj sta oba nezaposlena.
Preberite tudi: FOTO: Vanja izgubila 70 kilogramov
Težave s težo je imela že v otroštvu, zaradi česar je bila pogosto tarča posmeha. »Ko si otrok, to še nekako preneseš, v puberteti pa se težko sprijazniš z vsemi vzdevki, ki ti jih nadenejo, zato se začneš zapirati vase,« je povedala Vanja in dodala, da je takrat razmišljala tudi o samomoru.



Vanja je osvojila srca gledalcev, potem ko je v solzah zapustila šov, v katerega je prišla s 140 kilogrami. Kot je povedala, ji starši nikoli niso stali ob strani pri dietah, zato je potrebovala nekoga, ki bi jo motiviral.

Po prihodu domov se ji je velika želja uresničila. Še naprej je pridno izgubljala kilograme in je našla ljubezen svojega življenja Denisa.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije