ZALJUBLJENA

Zaljubljena princesa je pokazala novega fanta

Objavljeno 18. maj 2019 23.10 | Posodobljeno 18. maj 2019 23.10 | Piše: B. K. P.

Norveška princesa je po treh letih znova zaljubljena. Njen novi partner je temnopolti Američan Shaman.

Norveška princesa in njena nova ljubezen FOTO: Instagram
Dandanašnji pravijo, da nekaj ne obstaja, če tega ni na družabnih omrežjih. Tako se je norveška princesa Märtha Louise odločila, da svetu na svojem profilu na instagramu predstavi novega partnerja. Oba sta tako, vsak na svojem profilu, objavila skupni fotografiji z ganljivima zapisoma.
image
Norveška princesa in njena nova ljubezen FOTO: Instagram

»Ko najdeš sorodno dušo, preprosto veš, in srečna sem, da sem našla svojo. Shaman Dureh je spremenil moje življenje, naučil me je, da brezpogojna ljubezen zares obstaja. Sprejema me takšno, kakršna sem, brez vprašanj in strahu, in nasmeje me bolj kot vsi drugi,« je med drugim zapisala princesa, ki sicer živi v ZDA.

A niti njen dragi, po rodu je Američan, ni skoparil s komplimenti na njen račun: »Ko se zaljubiš, življenje dobi posebno lepoto in milino. V tebi se nekaj zmehča, oči vidijo bolj jasno tako sebe kot ljudi okoli tebe. Od Märthe Louise, boginje, ki jo častim, čutim čisto sprejemanje svoje multidimenzionalne osebnosti.«
3
otroke je rodila v prejšnjem zakonu.


Sedeminštiridesetletna princesa se je pred tremi leti ločila od Arija Behna, s katerim sta bila poročena 15 let, v zakonu pa so se jima rodili trije otroci. 
Deli s prijatelji