PREMIERA

Zajokala po uspešni premieri na Broadwayu

Igralca Vojne zvezd navdušila na odrskih deskah. Premiero v New Yorku so si ogledali številni zvezdniki.
Fotografija: Adam Driver in Keri Russell sta osvojila Broadway. FOTO: Guliver/cover Images
Odpri galerijo
Adam Driver in Keri Russell sta osvojila Broadway. FOTO: Guliver/cover Images

Filmska in televizijska zvezdnika Adam Driver in Keri Russell sta svoje igralsko znanje predstavila tudi na gledališkem odru, na Broadwayu sta nastopila v novi izvedbi klasične predstave Burn This. Gre za gledališko igro Lanforda Wilsona iz leta 1987.
Adam Driver in Keri Russell sta osvojila Broadway. FOTO: Guliver/cover Images
Adam Driver in Keri Russell sta osvojila Broadway. FOTO: Guliver/cover Images

Petintridesetletni Adam in 43-letna Keri sta bila po predstavi ganjena, Keri celo v solzah. Ko sta se jima ob priklonu pridružila še David Furr in Brandon Uranowitz, je občinstvo ponorelo od navdušenja. Seveda je bil na premieri tudi režiser Muchael Mayer, ki se ni branil čestitk.


V New Yorku so že vajeni, da se hollywoodski zvezdniki predstavijo tudi na gledališkem odru, kajti to je prestiž in dokazovanje igralskih sposobnosti. Adam je zaradi priprav na nastop izpustil celo veliki dogodek v Chicagu, kjer se je zbrala skoraj vsa zasedba prihajajočega dela Vojne zvezd z naslovom The Rise of Skywalker, ki prihaja na velika platna 20. decembra.


Premiera na Broadwayu je privabila vrsto zvezdnikov, med njimi sta bili Annette Bening (brez moža Warrena Beattyja, s katerim sta skupaj že 27 let) in Carla Gugino, prišla je tudi Priyanka Chopra, a tokrat brez moža Nicka Jonasa. Veliko pozornosti je pritegnil eden vodilnih igralcev svoje generacije Zachary Quinto, omeniti velja Christiana Slaterja, Zacha Braffa in Ala Rokerja.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije