ZRELA LEPOTICA

Za svojo lepoto mastno zapravlja

Kako se Jennifer maščuje Angelini. Pri 50 je videti bolje kot pred leti.
Fotografija: Kaj je skrivnost njene brezčasne lepote? FOTO: instagram
Odpri galerijo
Kaj je skrivnost njene brezčasne lepote? FOTO: instagram

Kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje, pravi pregovor, ki je kot pisan na kožo Jennifer Aniston. Kajti če so mediji o hollywoodski lepotički dolga leta pisali kot o »ubogi Jen«, v prvi vrsti zaradi njene smole v ljubezni, lepotica menda še nikoli ni tako uživala v življenju kot zdaj, čeprav se je že pred meseci srečala z abrahamom. »Jennifer je živ dokaz, da ni pomembno, kako začneš, temveč kako končaš!« je eden od njenih prijateljev prišepil piscu Ianu Halperinu, ki je zvezdničino pot do sreče popisal v prihajajoči knjigi Friends with benefits. Branju katere se bo – tako so prepričani igralkini bližnji – verjetno v velikem loku ognila Angelina Jolie, ki bi jo napisane besede verjetno le opomnile, da je na koncu ona potegnila kratko.

Ločitev od Brada jo je zlomila. FOTO: guliver/getty images
Ločitev od Brada jo je zlomila. FOTO: guliver/getty images
V teh dneh mineva 20 let, odkar se je Jennifer zaobljubila Bradu Pittu, ki je nato po le štirih letih zaradi Angeline Jolie pozabil na poročne zaobljube in Jen spremenil v vzornico vseh zapuščenih žensk. Pred komaj letom in pol pa je razpadel tudi njen zakon z Justinom Therouxom. Od takrat se za zrelo krasotico zdi, da je, vsaj za nekaj časa, čez moške naredila križ. Pa vendar še nikoli ni tako uživala kot zdaj. Njeni prijatelji naj je še nikoli ne bi videli tako srečne in globoko zadovoljne s seboj in življenjem. »Ne išče toliko sreče kot dobrega počutja. To ji je nedvomno uspelo. V zadnjih letih je precej zrasla kot oseba; ko vstopi v prostor, ta zaradi nje ves zasije in oživi,« je dejal eden od 350 virov, s katerimi se je pogovarjal pisec prihajajoče knjige. Drugi pa dodal, da verjetno ni igralke, ki bi bila pri 50 bolje videti kot ona. »Kdo bi si mislil, da bo lepša kot Angelina?!«

Jennifer še nikoli ni tako uživala v življenju kot zdaj. FOTO: guliver/cover images
Jennifer še nikoli ni tako uživala v življenju kot zdaj. FOTO: guliver/cover images
Za to se lahko zahvali genom in notranjemu zadovoljstvu, a tudi, roko na srce, zajetnemu bančnemu računu. Le za olja, serume in kreme za nego kože naj bi porabila približno tisočaka in pol na mesec, frizerju za pramene vsakokrat odšteje 900 evrov, 3500 evrov na mesec gre za vrhunskega hollywoodskega osebnega trenerja, podobni zneski pa nutricionistu in posebej zanjo pripravljene zdrave obroke. Več sto tisočakov na leto zapravi za oblačila, še precej več pa za potovanja, ki so po igralkinem mnenju ključna za ohranjanje mladostnosti. To pa je šele začetek igralkinega vlaganja vase, saj naj bi okoli 200 tisočakov na leto šlo še za terapije, jogo in lasersko pomlajevanje kože. »Jen resno jemlje tako svojo notranjo kot zunanjo lepoto, na to gleda kot na investicijo. Notranje in duhovno si želi biti v ravnovesju, hkrati pa ne zanemariti svoje zunanje lepote,« je dejal njen prijatelj.

Tudi njen drugi zakon je splaval po vodi. FOTO: guliver/cover images
Tudi njen drugi zakon je splaval po vodi. FOTO: guliver/cover images
Kljub lepoti, ki z leti ne bledi, temveč, nasprotno, postaja le žlahtnejša, Anistonovi zvezde v ljubezni niso bile naklonjene. Morda jo je še najbolj zlomila ločitev od Pitta, ne le ker tega nikakor ni pričakovala, temveč še dodatno in bolj občuteno, ker je o svoji srčni bolečini lahko brala na vsakem koraku. Ne en teden, ne en mesec, še danes jo tabloidni članki občasno privlečejo na plan. »Ločitev jo je zlomila, duševno uničila. To je bilo zanjo izjemno težko obdobje,« piše Halperin in dodaja, da je takrat dejala, da nikoli ne bo v istem prostoru kot Joliejeva. »Nihče ni pričakoval, da bi to sploh želela. Ne nazadnje ji je ukradla moškega. Za piko na i pa mu je dala kup otrok, medtem ko se je Jen trudila, a jima z Bradom vseeno ni uspelo spočeti otroka.« Če je do Angeline že tako čutila nenaklonjenost, morda celo sovraštvo, ni pomagalo niti, kako so njun boj prikazovali mediji – na eni strani Angie kot greha vredna zapeljivka in skušnjavka, na drugi pa precej bolj preprosta Jennifer.

Angelino je bilo vedno strah, da se bo Brad na koncu vrnil k bivši. FOTO: guliver/getty images
Angelino je bilo vedno strah, da se bo Brad na koncu vrnil k bivši. FOTO: guliver/getty images
A v zakulisju naj bi bila zgodba malce drugačna, Angelina ni bila ultimativna zmagovalka, temveč naj bi jo že od prvega dne razjedala ljubosumje in negotovost. »Vseeno je bilo, kaj vse ji je zagotavljal Brad, globoko v sebi je Angelina vedno menila, da se bo na koncu vrnil k Jennifer,« piše Halperin, ki se je podpisal tudi pod knjigo o zgodbi Brada in Angeline. A čeprav se igralec k bivši ni vrnil, se je zdaj izkazalo, da je imela Angelina deloma prav. Kajti medtem ko z Bradom vse od ločitve pred tremi leti stojita na nasprotnih bregovih in se zdi, da nikoli ne bosta premostila razlik, sta Brad in Jen danes tesna prijatelja. Skratka – maščevanje je resnično jed, ki najbolj tekne, ko se jo postreže hladno.

Vlaga v osebno rast, dobro počutje in mladosten videz. FOTO: instagram
Vlaga v osebno rast, dobro počutje in mladosten videz. FOTO: instagram

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije