RAZKOŠNO

Za novoletno zabavo zapravila 33.000 evrov

David in Victoria Beckham pripravljata razkošno silvestrsko srečanje Zakonca nameravata z dogodkom dokončno utišati govorice o ločitvi
Fotografija: Par ima veliko skupnega, tudi ljubezen do mode. FOTO: Guliver/Getty images
Odpri galerijo
Par ima veliko skupnega, tudi ljubezen do mode. FOTO: Guliver/Getty images

David in Victoria Beckham novice o zabavi še nista potrdila, je pa informacija po poročanju britanskih medijev prišla iz zanesljivih virov. Nekdanji nogometaš in bivša članica glasbene skupine Spice Girls naj bi povabila le 20 najbližjih prijateljev in družinskih članov na razkošen dogodek, ki bo potekal na njunem posestvu v naravnem rezervatu Cotswold.
Vse kaže, da je par, o katerem se je letos govorilo, da se namerava ločiti, odločen pokazati bližnjim, da ostaja skupaj.
Victoria je prišla na letošnji londonski teden mode sama, čeprav se je tudi David odzval vabilu. Foto: AP
Victoria je prišla na letošnji londonski teden mode sama, čeprav se je tudi David odzval vabilu. Foto: AP

»David je želel po nekaj težkih mesecih pokazati, da sta z ženo srečna,« je medijem razkril neimenovani vir. Povedal je tudi, da bo zabava nadvse razkošna in da slavna zakonca nista varčevala. Kljub temu da gre za zabavo, prijazno do otrok, bo šampanjec tekel v potokih, prav tako prvovrstno vino izbranih znamk. Samo za hrano bosta odštela okoli 11.000 evrov, pijača ju bo stala 5500 evrov. Seveda bo izbrana družina imela tudi svoj ognjemet, za katerega sta David in Victoria odštela približno 4400 evrov. Prav toliko ju je stalo tudi varovanje posestva pred morebitnimi nepridipravi, preveč navdušenimi oboževalci in nadležnimi paparaci. Modna oblikovalka Victoria seveda ni varčevala niti pri svoji toaleti. Za oblačila, ki jih namerava nositi na silvestrski večer, naj bi zapravila več kot pet tisočakov, v ceno pa je všteta tudi oblekica, ki jo bo nosila njena sedemletna hčerka Harper. Odrasli del druščine naj bi se zabaval tudi ob pivskih igrah – v ta namen je Victoria naročila več steklenic svoje najljubše tekile.

Težko leto

Govorice, da se par ločuje, so se razvnele junija letos, ko je bil David v ZDA, Victoria pa v Veliki Britaniji. Novice sta pri priči zanikala, čeprav so po družabnih medijih začele krožiti fotografije dekleta, ki naj bi bilo krivo za razdor zakona. Kaj se je dogajalo v začetku poletja, bo ostalo znano le slavnemu paru, dejstvo pa je, da sta teden po razkritju domnevne Davidove ljubice na londonski teden mode prispela vsak zase in tako še prilila olja na ogenj. Victoria se je o svojem zakonu razgovorila v intervjuju za revijo Vogue, ki je bil posvečen njeni deseti obletnici delovanja v svetu mode. Opozorila je, da je bila zanju z Davidom razprava o trdnosti njunega zakona smešna, da pa so bili njuni bližnji, ki takšnih reči niso vajeni, zaradi tega prizadeti.



Neimenovani vir je medijem razkril, da sta zakonca po razmahu govoric zbrala na kup svoje otroke in jim zagotovila, da se ne ločujeta in da David Victorie ne vara. V intervjuju je tudi spregovorila o viru trdnosti njune družine. »Oba se zavedava, da sva močnejša, če sva skupaj, kot če bi bila vsak zase. Bi bil kateri od naju na točki, ker je zdaj, če se ne bi srečala pred leti? Za vse se imava zahvaliti družinski navezi. Vseh nas šest, vsi smo močnejši skupaj, kot bi bili narazen,« je dejala in dodala, da je prav spoštovanje družinskih vezi ključ do uspeha in sreče.
Govorice o ločitvi so se razvnele v ZDA, kjer je bil David brez Victorie. Foto: Reuters
Govorice o ločitvi so se razvnele v ZDA, kjer je bil David brez Victorie. Foto: Reuters

David in Victoria sta par od leta 1997. Imata štiri otroke, 19-letnega ​Brooklyna, 16-letnega Romea, 13-letnega Cruza in sedemletno Harper. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije