DRUŽENJE

Za abrahama ji je čestital tudi bivši

Jennifer Aniston priredila veliko zabavo. Proslavljala v družbi Brada Pitta.
Fotografija: Anistonova bi z Bradom lahko uresničila sanje o otroku.
Odpri galerijo
Anistonova bi z Bradom lahko uresničila sanje o otroku.

Medtem ko je odnos z drugo ženo, igralko Angelino Jolie, popolnoma skrhan, ostaja Brad Pitt s prvo ženo Jennifer Aniston še naprej dober prijatelj. Paparaci so 55-letnika ujeli, ko je kot eden od gostov velike zabave ob Jenniferini 50-letnici vstopal v njen najljubši lokal v Hollywoodu, Sunset Tower v Los Angelesu. Zvezdnica je rojstni dan, ki ga ima danes, 11. februarja, proslavila že v soboto. Razkošne zabave so se udeležili številni zvezdniki, med njimi stari novi par Katy Perry in Orlando Bloom, Ellen DeGeneres, Gwyneth Paltrow, Barbra Streisand in Kate Hudson. Igralke Charlize Theron, Bradove nove i
Se bo sanjski par znova združil? FOTOGRAFIJI: Guliver/Wenn
Se bo sanjski par znova združil? FOTOGRAFIJI: Guliver/Wenn
zbranke, na dogodku ni bilo opaziti, to pa je podžgalo govorice, da so se znova vnele iskrice med Bradom in Jennifer, ki se mnogim še vedno zdita sanjski par in kot rojena drug za drugega.

Prijatelja za vedno

Ločila sta se leta 2005, a jima je uspelo vseskozi ostati v dobrih odnosih. Par se je spoznal leta 1998 na zmenku na slepo, ki sta ga uredila njuna agenta. Kmalu sta veljala za najlepši par na hollywoodskem družabnem parketu. Mediji so spremljali vsak njun korak. Dve leti potem, ko sta se spoznala, je Brad Jennifer popeljal pred matičarja. Ločitev leta 2005 je dvignila veliko prahu, še zlasti ko se je razvedelo, da je najverjetnejši razlog zanjo Bradova nezvestoba. Igralec je še v času zakona med snemanjem filma Gospod in gospa Smith spoznal odlično igralko in osupljivo lepotico Angelino Jolie, ki je nemudoma osvojila njegovo srce. Kljub temu da je Angelina postala mati njegovih otrok in je Brad z njo ostal 11 let, pa ni nikoli zares prekinil vezi z Jennifer. Tabloidi so pogosto poročali o tem, da se zvezdnik skrivaj srečuje z bivšo ženo, ki naj bi bila njegova velika zaupnica in svetovalka. Njuna srečanja naj bi med Bradovo umazano ločitvijo od Angeline postala še pogostejša.

Težko slovo

Medtem ko je Brad še med zakonom z Jennifer skočil v novo razmerje z Angelino, se Anistonova še dolgo po ločitvi ni pobrala. Dolgo je zaman iskala novo ljubezen, nato pa je maja 2011 začela hoditi z igralcem, scenaristom in režiserjem Justinom Therouxom. Januarja naslednje leto je par že kupoval skupni dom, 22 milijonov dolarjev vredno posest v prestižni losangeleški soseski Bel Air. Leta 2012 sta se zaročila, leta 2015 pa poročila. Zakon ni trajal dolgo – ločila sta se konec leta 2017. Čeprav se je po ločitvi od Brada govorilo, da je zakon razpadel, ker si Jennifer ni želela otrok, je igralka že takrat zatrjevala, da si potomce še kako želi. Tabloidi so ji ničkolikokrat pripisovali nosečnost, a so se govorice vedno izkazale za lažne. Jennifer je nedavno spregovorila o tem, da ob napredku medicine še vedno lahko uresniči sanje o materinstvu. Medtem ko Theroux menda ni želel niti posvojiti otroka, bi bil lahko Brad kot oče šestih, treh posvojenih in treh bioloških otrok, ideji bolj naklonjen.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije