KOST ZA GLODANJE

Z dogovorom razrešili tožbi

Mariah Carey in Johnny Depp sta razrešila svoji sodni zagati in tabolidom vzela kost za glodanje.
Fotografija: Delo osebnega stražarja zvezdnika naj bi bilo precej peklensko. In vseobsegajoče. FOTO: Guliver/x17
Odpri galerijo
Delo osebnega stražarja zvezdnika naj bi bilo precej peklensko. In vseobsegajoče. FOTO: Guliver/x17

Tabloidi ​so Mariah Carey vlačili po zobeh zaradi razdrte zaroke z milijarderjem Jamesom Packerjem in pretirano zvezdniških izpadov – za zadnje se je izkazalo, da so posledica življenja z bipolarno motnjo. Johnny Depp je polnil naslovnice z ločitvijo od Amber Heard, obtožbami domačega nasilja in brezglavim, že bolestnim zapravljanjem.
Delo osebnega stražarja zvezdnika naj bi bilo precej peklensko. In vseobsegajoče. FOTO: Guliver/x17
Delo osebnega stražarja zvezdnika naj bi bilo precej peklensko. In vseobsegajoče. FOTO: Guliver/x17

Zdaj sta oba razrešila vsaj svoji sodni zagati in škandalov željnim tabloidom vzela kost za glodanje, pevka se je namreč pogodila z nekdanjo osebno menedžerko Stello Bulochnikov, ki jo je lani klofnila s tožbo spolnega nadlegovanja, hollywoodski težkokategornik pa se je sporazumel z nekdanjima varnostnikoma, ki sta ga zvlekla v zatožno klop zaradi menda neizplačanih plač in nevarnih delovnih razmer.

Vsaka svoje odvetniške stroške

Mariah in Stella sta bili prijateljici, pevka ji tako zaupala, da ji je celo prepustila nadzor nad kariero. Čeprav naj se posla ne bi mešalo z zasebnim, se je njuno poklicno sodelovanje izkazalo za zadetek v polno, s Stellinim usmerjanjem je zvezdnica v enem letu obogatila svoj bančni račun za mastnih 27 milijonov, zatem pa je Stella poleg vloge menedžerke prevzela še producentsko vlogo pevkine resničnostne oddaje Mariahin svet. Ob tem ji je bila še vedno prijateljica, zaupnica in rama opore v težkih trenutkih.
Igralčevo življenje se je v zadnjih letih spremenilo v niz škandalov. FOTO: Guliver/Cover images
Igralčevo življenje se je v zadnjih letih spremenilo v niz škandalov. FOTO: Guliver/Cover images

Leta 2017 pa je Careyjeva po treh letih nenadoma in menda brez opozorila razdrla njuno pogodbo. Sicer v prijateljskem duhu, saj naj bi si dali vse, kar sta si lahko. Tako sta vsaj tedaj zatrdili, a je leto pozneje počilo. S prekinitvijo delovnega razmerja je Mariah prekršila pogodbo, ko je bila Stella še zaposlena, poleg tega naj bi jo pevka spolno nadlegovala. Ne le da naj bi se v njeni bližini pogosto sprehajala gola, zaradi česar se je Stella menda počutila najmanj neprijetno, Careyjeva naj bi v njeni bližini počela tudi stvari seksualne narave.
Stella in Mariah sta bili prijateljici in sodelavki.
Stella in Mariah sta bili prijateljici in sodelavki.

Zaradi teh obtožb naj bi Bulochnikovova po nekaterih virih zahtevala stomilijonsko odškodnino. Pevkini predstavniki so obtožbe zavrnili kot lažne, Mariah je Stello obtoževala diktatorskega vedenja, Stella pa je njo označila za odvisnico. A nato je vse potihnilo, obračun se je začel odvijati za zaprtimi vrati in dobil epilog. Sklenili naj bi za obe sprejemljiv dogovor. Stella je umaknila tožbo, vsaka naj bi plačala svoje odvetniške stroške in takse, ni pa jasno, ali je Stella dobila odškodnino.

Premalo plačani deklici za vse

Prav tako ni znano, kako in za koliko – če sploh – se je z nekdanjima osebnima varnostnikoma sporazumel Depp. »Dosegli so pogojni dogovor,« je namreč vse, kar je bilo mogoče razbrati iz sodnih spisov v sporu, ki je lansko pomlad vzplamtel med zvezdnikom in Eugenom Arreolo ter Miguelom Sanchezom, ki sta se 2013. pridružila igralčevemu varnostnemu osebju, tri leta pozneje postala del njegove najožje varnostne ekipe, lani pa je šlo vse k vragu.
Pred menedžerko se je prevečkrat in prerada razgaljala. Foto: instagram
Pred menedžerko se je prevečkrat in prerada razgaljala. Foto: instagram

Če sta mislila, da sta kot del Deppove najožje varnostne skupine napredovala po zaposlitveni lestvici, sta hitro spoznala, da sta se pošteno uštela. Tedaj se je namreč njuno delo spremenilo v pekel, ki naj bi ga dolgi dve leti prenašala le zaradi občutka pripadnosti in zvestobe. Plačila za nadure – in teh je bilo precej, saj sta nemalokrat delala 12 ur in več – nikoli nista videla. Še redne plače nista vselej dobila izplačane v celoti, s tem da so njune zadolžitve prešle z varnostnih nalog na, no, tako rekoč vse. Občasno sta se prelevila v njegova šoferja, drugič sta morala ​biti varuški Johnnyjevim otrokom, ničkolikokrat pa tudi prestopiti meje zakonitega, saj sta morala v avtomobilu prevažati nezakonite opojne substance. Zaradi teh sta morala zvezdnika ​ ničkolikokrat varovati pred njim samim ter njegove grehe pometati pod preprogo. V tožbi sta izpostavila še, da sta zaman poskušala izkoristiti zakonsko predpisane premore za počitek in kosilo, obenem pa sta morala trpeti v nevarnih delovnih razmerah, povezanih z izpostavljenostjo ne le drogam, ampak tudi strelnemu orožju.
Zvezdnik naj bi bil zaradi odvisnosti od omame nevaren samemu sebi. Foto: instagram
Zvezdnik naj bi bil zaradi odvisnosti od omame nevaren samemu sebi. Foto: instagram

Zaradi dveh peklenskih let sta Arreola in Sanchez zahtevala odškodnino in poplačilo neizplačanih plač in nadur, a točen znesek ni nikoli prišel v javnost. Zdaj sta se pogodila, a ni znano, ali in za koliko se jima je odebelil račun. A z razpletom naj bi bili zadovoljni vsi vpleteni.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije