AFERA

William varal nosečo Kate?

Objavljeno 15. april 2019 17.32 | Posodobljeno 15. april 2019 17.32 | Piše: B. K. P.

Pojavile so se govorice, da je imel princ afero. Odvetniki grozijo s tožbami, iz palače vse zanikajo.

Na zabavi leta 2016 je bilo med ženskama še vse v najlepšem redu.
Dolgo je bilo na britanskem dvoru precej mirno in brez hujših škandalov, zdaj pa naj bi bilo miru konec. Britanski mediji so namreč izbrskali informacijo, da naj bi princ William, vedno zgleden mož in oče, skakal čez plot. William naj bi imel afero z do pred nedavnim najboljšo prijateljico vojvodinje Kate Rose Hanbury, markizo Cholmondeleysko, da je udarec za njegovo ženo, s katero bosta konec aprila praznovala osmo obletnico poroke, še hujši, pa naj bi se Rose in William dobivala med njeno tretjo nosečnostjo.
29.
aprila bosta praznovala osmo obletnico poroke.


Iz palače so govorice sicer že zanikali in jih označili za neresnične in popolne laži. Williamovi odvetniki so mnogim britanskim medijem, ki so zgodbo objavili, že zagrozili s tožbami. A vse morda le ni povsem iz trte izvito.
image
Rose Hanbury je nekoč delala kot manekenka in fotomodel. FOTOGRAFIJE: Guliver/getty Images

Pred le par tedni je Kate namreč kot strela z jasnega Rose izločila iz kroga najbližjih prijateljev. Ženski naj bi se konec marca hudo sprli, in čeprav je William poskušal umiriti strasti med njima, je bil trud menda zaman. Tudi takrat so iz palače zanikali pisanje britanske medijev o sporu med ženskama, da Rose nenadoma ni več videti v bližini Cambridgeevih pa so pojasnili s tem, da Kate in Rose sploh nikoli nista bili prav blizu. Slednje pa so na laž postavili vojvodinjini prijatelji.
Ženski sta se konec marca domnevno hudo sprli, in čeprav je William poskušal umiriti strasti med njima, je bil trud menda zaman.


»Bili sta si zelo blizu, a ni več tako. William je poskušal zgladiti spor, a Kate je jasna, da Rose in njenega moža noče več videti,« je dejal vir blizu zakoncema. Rose Hanbury je bila do pred nedavnim sicer medijsko precej neznana, zadnje dni pa so tako otoški kot svetovni mediji polni zgodb o njej in njeni življenjski zgodbi. Plemkinja je in njena družina že dolgo prijateljuje s kraljevimi.
image
William naj bi čez plot skakal med Katino tretjo nosečnostjo.

Njena babica lady Elizabeth Longman je bila denimo leta 1947 družica kraljice Elizabete II., ko je ta obljubila večno zvestobo princu Filipu. Visoka in vitka Rose je denar nekoč služila kot manekenka in fotomodel, delala je tudi v politiki, in sicer kot raziskovalka za Michaela Gova, enega nekdanjih britanskih ministrov senci, nato pa se je poročila s 23 let starejšim Davidom Rocksavageem, markizom Cholmondeleyskim. Spoznala sta se leta 2003, ko sta oba dopustovala v Italiji, šest let pozneje sta se poročila. Imata tri otroke, sinova Alexandra in Oliverja ter hčer Iris. Par živi le nekaj kilometrov od podeželske hiše Cambridgeevih v Norfolku, in tako sta Rose in Kate postali prijateljici.
image
GETTY IMAGES Na zabavi leta 2016 je bilo med ženskama še vse v najlepšem redu.

Kot pravijo poznavalci razmer na britanskem dvoru, bo življenje Cambridgeevih, tudi če so govorice o nezvestobi resnične, teklo naprej po ustaljenih tirnicah, saj ne Kate ne William nočeta niti slišati besede ločitev. 
Deli s prijatelji