VSE ZA SINA

Vsi so jo pustili na cedilu: lepotica razmišlja o banki sperme

Vsi moški njenega življenja so jo že pustili na cedilu. Edina uteha ji je njen sinek, zato si želi več otrok.
Fotografija: Zvezdnica spoznava, da konvencionalna pot ni vedno tudi najboljša. FOTO: instagram
Odpri galerijo
Zvezdnica spoznava, da konvencionalna pot ni vedno tudi najboljša. FOTO: instagram

Britanska krasotica Cheryl je svoje življenje razmejila z eno preprosto ločnico, rojstvom edinčka Beara pred dvema letoma. »Obstaja moje življenje pred sinom. In zdajšnje življenje z njim,« je pevka prepričana, da je v fantiču našla moškega svojih sanj, ob čemer je zbledela tudi bolečina ob razhodu s sinovim očetom, pevcem Liamom Paynom, komaj leto po Bearovem rojstvu. In tudi zaradi vseobsegajoče ljubezni do sina ne čuti nikakršne potrebe, da bi v življenje – in srce – sprejela še katerega moškega. »O novem razmerju trenutno niti razmišljam ne. Sicer ne izključujem možnosti novega partnerstva nekje v daljni prihodnosti, a trenutno nov moški ne pride v poštev. Ljubezen sem našla v Bearu, kar mi več kot zadostuje.« A čeprav še nikakor ni pripravljena vnovič zapluti v vode zmenkov in iskanja ljubezni, je pripravljena na vnovično materinstvo. Ne nazadnje za spočetje ob sodobni medicini pač ne potrebuje moškega.

Moški so se ji doslej vselej izneverili, naj gre za njenega očeta in brata ali za ljubimce. Prvi zakon z Ashleyjem Colom je namreč razpadel zaradi njegovega skakanja v druge postelje, ljubezen z možem številka dve Jeanom-Bernardom Fernandezom-Versinijem se je po le enem letu in pol razplamtela v ločitveno vojno za pevkine zelence, z Liamom pa se je romantična idila začela razkrajati pod težo resničnega življenja in novopečenega starševstva. In če se je že tolikokrat opekla,
Želi si več otrok. FOTO: instagram
Želi si več otrok. FOTO: instagram
čemu bi se spet pognala v objem novega moškega, sploh če tega ne potrebuje za uresničenje sanj o večji družini. »Razmerje ni obvezen pogoj za družino. Imam prijateljico, že dvakrat mamico, ki je oba otroka dobila s pomočjo darovalcev sperme. Torej ni nujno, da vse storiš po tradicionalni, konvencionalni poti,« te dni razmišlja zvezdnica, ozirajoč se (tudi) na svojo preteklost, polno ljubezenskih brodolomov. »Celo večnost lahko iščeš popolnega moškega in nato porabiš še naslednjo večnost, ko čakaš na popoln trenutek, da z izbrancem zanosiš. Na koncu pa se tvoj sanjski moški lahko izkaže za povsem napačnega.« Zaradi česar je več kot odprta tudi za druge možnosti, kako do otroka, med katerimi ne izključuje možnosti obiska banke s spermo darovalcev. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije