V NEDELJO OB DVEH

VIDEO: To je privlačna Petra, zaradi katere so gledalci znoreli

Voditelj hrvaške nacionalke je gostil mlade hrvaške spletne vplivneže.
Fotografija: Mlada hrvaška vplivnica Petra Dimić. FOTO: Youtube, zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Mlada hrvaška vplivnica Petra Dimić. FOTO: Youtube, zaslonski posnetek

V zadnji oddaji Nedjeljom u dva (V nedeljo ob dveh) na hrvaški javni televiziji HRT je voditelj Aleksander Stanković na spletnih omrežjih požel veliko neodobravanja z izborom gostov. V oddaji je gostil štiri hrvaške spletne zvezde, izbor pa gledalcem ni bil pretirano všeč.


Največ zgražanja je doživela privlačna Petra Dimić, ki je v studio hrvaške televizije prišla oblečena v minikrilo in z ogromnimi novimi ustnicami. Dimićevo pozna večina hrvaških najstnikov. Na instagramu ji sledi 345.000 ljudi, na youtubu 170.000.


Petra se s svojimi vrstniki po medmrežju pogovarja o vsakodnevnem življenju, modi, kozmetiki in zabavi. Srednjo šolo je šele dobro končala, pa že odlično služi. V nedeljo je povedala, da se s tovrstno dejavnostjo ukvarja od svojega 12. leta in da je prve denarce zaslužila v prvem letniku srednje šole.


V oddaji so gostovali tudi Nika Ilčić, Filip Dejanović in Sanja Mijac, vsi so mladi hrvaški spletni vplivneži ('influencerji').


Po koncu oddaje so se usuli negativni komentarji: »Odpirate vrtec na HRT?«, »Spoštovani voditelj, vsem pridnim najstnikom ste danes odprli oči, da na žalost zanje na Hrvaškem ni prostora«, »Ne spomnim se, ali ste že kdaj od gostili kakšnega nadarjenega mladega«; »Črni Stanković, oddaja je postala prav dolgočasna in naporna, šund« ... Je pa tudi nekaj tistih, ki so voditelja podprli, saj da je to realnost in je o njej treba govoriti.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije