ŽREBEC

VIDEO: Nastavile so ritke, milijonar je veselo migal, komantatorji pa ogorčeni

Odgovoril jim je, naj se naučijo spoštovati življenje.
Fotografija: Nastavile so jih, on pa jih je potrepljal. FOTO: Zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Nastavile so jih, on pa jih je potrepljal. FOTO: Zaslonski posnetek

Italijanski bogataš Gianluca Vacchi (52) na instagramu, kjer ima dobrih 13 milijonov sledilcev, dnevno objavlja svoje videoposnetke, na katerih pleše s pomanjkljivo oblečenimi mladenkami, z eno zadnjih objav pa je naletel na ostre kritike in obtožbe.

Vacchi se je nedavno lotil glasbe, zato je objavil videoposnetek, na katerem se na svoji jahti pozibava ob pesmi Muave, štiri mladenke pa v zrak molijo svoje zadnjice, po katerih zaigra kot po bobnih v ritmu pesmi.

Nekateri so posnetek označili za ponižujočega, žalostnega in nespoštljivega do žensk, druge pa zanima, ali njegova partnerica Sharon Fonseca, s katero je skupaj od leta 2017, odobrava tako obnašanje.

'Italijanski žrebec', kot se imenuje Vacchi, je hitro odgovoril: »Zelo jih spoštujem; naučite se šaliti, če želite spoštovati življenje.« Našli so se tudi taki komentatorji, ki so se strinjali z njim.

Vacchi je lastnik podjetja SEA, njegovo bogastvo pa ocenjujejo na okoli 380 milijonov evrov. Za vsako objavo na instagramu naj bi se njegov proračun obogatil še za okoli 13.500 evrov.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije