LEGENDA

VIDEO: Ob tej filmski legendi je tudi Brad Pitt majhen

Dogajalo se je leta 1988 v nekdanji Jugoslaviji.
Fotografija: Milena Dravić je umrla le nekaj dni po svojem 78. rojstnem dnevu. FOTO: Delo
Odpri galerijo
Milena Dravić je umrla le nekaj dni po svojem 78. rojstnem dnevu. FOTO: Delo

Ob smrti legendarne igralke Milene Dravić, ene najbolj priljubljenih na območju nekdanje Jugoslavije, so se obudili spomini na njeno dolgo in uspešno kariero. Igrala je v več kot kot 150 filmih in televizijskih nadaljevankah, med njenimi najslavnejši soigralci pa je bil njen tudi že pokojni mož Dragan Nikolić in še nekdo, ki je danes eden največjih hollywoodskih zvezdnikov.

Eden izmed skupnih prizorov Brada Pitta in Milene Dravić. FOTO: Youtube
Eden izmed skupnih prizorov Brada Pitta in Milene Dravić. FOTO: Youtube
Leta 1988 je Milena igrala mater lika, ki ga ni upodobil nihče drug kot Brad Pitt. Tedaj 25-letni Brad se je počasi prebijal v Hollywoodu in je prvič dobil glavno vlogo prav v filmu Temna stran sonca režiserja Božidarja Nikolića. V filmu je Brad upodobil mladega Američana, čigar družina pride na Jadran, da bi tam našli zdravilo proti redki kožni bolezni. Film so snemali večinoma v Črni gori, pa tudi v Dubrovniku.

O svojem mladem soigralcu je Milena kasneje v nekem intervjuju povedala, da je bil skromen mladenič, ki je vse svoje naloge opravil profesionalno. Snemanje je v lepem spominu ostalo tudi Bradu, ki je v zadnjih letih večkrat obiskal Jadran in tam dopustoval.




Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije