NEVARNO

VIDEO: »Ko se važiš na svetovnem spletu«: plesala in se zaletela v vrata avtomobila

Oblasti marsikatere države opozarjajo na nevarnost pri snemanju tovrstnih posnetkov.
Fotografija: Ruska influencerka Tanya German se je pri izvajanju pesmi In my feelings zaletela v avtomobilska vrata in padla vznak. FOTO: Youtube, Daily Mail
Odpri galerijo
Ruska influencerka Tanya German se je pri izvajanju pesmi In my feelings zaletela v avtomobilska vrata in padla vznak. FOTO: Youtube, Daily Mail

Po »happymaniji« leta 2016, ko je svetovni splet preplavila množica domačih posnetkov različic plesa na pesem Pharella Williamsa Happy, je letos to vlogo prevzela pesem In my feelings kanadskega raperja Draka. Zgodba se je konec junija začela s plesom ameriškega komika Shiggyja, ko je na instagramu objavil svojo interpretacijo pesmi.
Video si je do današnjega dne ogledalo kar šest milijonov in pol ljudi, nato pa je nastalo še mnogo najrazličnejših inačic. Največ je takih, ko ljudje plešejo ob počasi vozečem vozilu za odprtimi vrati sopotnikovega sedeža.

Največ prahu pa je dvignil in marsikoga tudi nasmejal video ruske influencerke Tanye German, ki se je med izvajanjem pesmi tako močno zaletela v vrata avtomobila, da je padla vznak in za trenutek obležala na tleh. Posnetek, ki si ga je v dveh tednih ogledalo več kot 100.000 ljudi, je pospremila z besedilom v smislu, kaj se lahko zgodi, če se preveč važiš na svetovnem spletu.

A tudi oblasti na Hrvaškem in v Španiji opozarjajo na nevarnost pri snemanju teh posnetkov, saj so se v javnosti pojavili taki, kjer »amaterski izvajalec« skoči iz hitreje vozečega avtomobila, nekateri pa se celo stoje vozijo na motornem vozilu po avtocesti, medtem ko pojejo.

Video si je v dveh tednih ogledalo več kot pet milijonov in pol ljudi in številka še kar raste.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije