V vozičku sprehaja mačko, ki v tem uživa

Jennifer Garner je otroke domiselno spravila na zrak. Igralkin sin je pri čiščenju preveč temeljit.
Fotografija: Znašla se je in otroke spravila na sprehod. FOTO: Rol/x17online.com
Odpri galerijo
Znašla se je in otroke spravila na sprehod. FOTO: Rol/x17online.com

Potrpljenje in iznajdljivost staršev sta (bila) med karanteno postavljena na precejšnjo preizkušnjo. Kajti če se že odrasli težko spoprijemamo s kleščenjem stiskov na minimum, zgolj na člane gospodinjstva, je otrokom še toliko težje razložiti, čemu morajo ostajati doma in se z vrstniki ne morejo poditi po igralih.
Zvezdničina mačka naj bi v sprehodih uživala. FOTO: Rol/x17online.com
Zvezdničina mačka naj bi v sprehodih uživala. FOTO: Rol/x17online.com

S to težavo se je morala soočiti tudi hollywoodska zvezdnica Jennifer Garner, ki samoizolacijo preživlja s hčerkama Seraphino in Violet ter sinkom Samuelom, ki so se ji rodili v zdaj že razpadlem zakonu z Benom Affleckom, na pomoč pa ji je priskočila domišljija. Lepa igralka, ki velja za vzor zvezdniških mamic, se namreč ne boji razmišljati zunaj okvirov, in tako se je lotila prepričevanja otrok, da je redno gibanje na svežem zraku še kako potrebno tudi in morda sploh zdaj.

»Ene hčerke nikakor nisem mogla pripraviti k temu, da bi šli skupaj na sprehod. A sem jih morala nagnati iz hiše. Nujno!« je povedala Jennifer, ki se je odlično znašla. Ker ji je deklica povedala, da ne želi njihove družinske mačke same puščati doma, je pretkana mamica brž kupila voziček, vanj namesto dojenčka položila mačko – in otroci so brez pritožb šli na sprehod.
 

Navdušila jo je Seinfeldova žena


Fotografije igralke, kako pred sabo potiska voziček, v katerem lenobno poležava mačka, so hitro postale tema kramljanja v filmski meki. A je Jen zavrnila šale, da spominja na norico z mačkami, češ da je vsega kriva njena prijateljica Jessica, žena Jerryja Seinfelda.

»Hočem, da ve, da je ona vsega kriva! Ne nazadnje je Jessica velika ljubiteljica mačk. Zaradi nje sem nenadoma imela doma mačko, zdaj pa še voziček zanjo in jo vodim na sprehode. Še več, celo povodec sem kupila,« se je pohecala igralka, a dodala, da je kmalu spoznala, da v teh malce nenavadnih sprehodih ne uživajo le njeni trije otroci, ampak tudi puhasta kosmatinka. »Mislim, da ji paše, da gre lahko ven. Zanjo je to vznemirljiva dogodivščina.«


Garnerjeva priznava, da so v izolaciji že doživeli slab trenutek ali dva, vseeno pa da si njeni trije zaslužijo medalje, kako dobro vse prenašajo. »Pomagajo mi, kolikor lahko, čistijo hišo, resnično se vedejo vzorno.« Najmlajši Samuel, star osem let, pa se je že naučil, da je treba biti pri uporabi čistil zmeren. Vsekakor zmernejši, kot je bil, ko se je prvič sam lotil čiščenja kopalnice.

»V kopalno kad je vlil morje čistila, jo nato le napolnil z vodo in izpraznil. Banja je bila na koncu debelo obložena s čistilom, ki sem ga drgnila stran skoraj pol ure.« Pri tem je fantiču razložila, da je sicer dobro biti temeljit, a da bi jim tolikšna količina čistila lahko razžrla kožo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije